joi. oct. 1st, 2020

  La doar o zi după înființare, Coaliția pentru Cultură a venit cu o propunere uluitoare pentru dezbateri parlamentare. Echipa fondatoare a făcut un sondaj de opinie privind pensionarea cadrelor didactice la vârsta de 57 ani pentru bărbați și respectiv 55 de ani pentru femei. Până la această dată, majoritatea covârșitoare au votat pentru reducerea vârstei de pensionare, dovadă că propunerea echipei nu este o utopie și că autoritățile statului sunt nevoite să găsească soluții viabile pentru realizarea acestui deziderat, mai ales că cei mai mulți dintre votanți lucrează în învățământ. Iată întrebarea:

  • „Sunteți de acord cu pensionarea personalului didactic la vârsta de 57 ani pentru bărbați și respectiv 55 pentru femei? (Do you agree with the retirement of teaching staff at the age of 57 for men and 55 for women respectively?)

Echipa de profesori din Coaliția pentru Cultură va propune vara aceasta o petiție în care să-și justifice argumentele pensionării timpurii a personalului didactic. Vom reveni cu noi informații!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns