Iluzie gravă în Uniunea Europeană

  Noțiunea „familie GAY” este o aberație artificială, dorită de politicienii UE. Familia e o noțiune socială, iar intimitatea ei e o taină. Ceea ce numim astăzi „familie gay”, e o abatere socială venită din intimitate, montată pe un raport de relații individual alese, intime (onanismul, la fel). Socializarea intimității nu este un scop al familiei, iar Statul de drept n-ar trebui să încalce „dreptul omului” la intimitate. S-o socializăm!? Numind drept al omului „căsătoriile” gay, nu facem altceva decât să descompunem noțiunea integră a familiei în mai multe părți creând artificial o societate de oameni incompatibili în gândire, de oameni derutați. 

Promovarea toleranței sociale a aceste incompatibilități, dată ca cultură a omului „civilizat”, se împotmolește în structura limbajului folosit. Limbajul actual, spre deosebire de cel vechi, antic (generator de religii), a devenit polarizat, brutal și abuziv. Oamenii contemporani nu deosebesc părțile generale de cele particulare: perechea de cuplu, morala de etică, respectul de stimă, perfecțiunea de ideal, complementul de supliment, iubirea de dragoste etc. Iar de aici (prin „familia” gay), înainte (!) (democratic, marca UE), ceea ce e intim (tainic) nu se va deosebi de ceea ce e social (mândrie). Cică se poate! (La plagă cu fundul gol… Oricum, pe plajă CULTURĂ nudismului e păzită de cineva. Aici, prin Legea de Stat, „familia Gay” va trebui păzită de fiecare cetățean. Suntem obligați prin Lege! ).

Vă prezentăm un cuplu (non pereche) de doi masculi musculoși. O „familie”…. Oare? Oameni sunt? În a câta generație trăiesc ei? (Prima și ultima! Nu ați observat? Familiile reale trăiesc în trei generații: buneii, tații și fiii.) Să dăm toleranță intimității Gay-lor? Da! Dacă e cazul. Se află…. Suntem civilizați, liberi. Despre relațiile Gay, ar trebui fi informat fiecare om matur. Un așa fenomen, Există! Dar, să dăm toleranță socializării raportului intim al Gay-lor? S-o incriminăm? Pentru ce? (Văd copiii! De aici, va trebui să tolerăm ca social, și scobitul în nas, și pârțul, și suptul degetelor, și onanismul. Dar, toate acestea nu aduc moarte demografică. Iată, relația Gay-lor, da! Pe asta se poate de făcut capital politic.). De ce să dăm toleranță deschiderii, popularizării relațiilor intime? Pentru ai tolera iluzia politicienilor? 
Răspuns la întrebare: Probabil, pentru a crea o societate mai puțin fertilă.
Demografia e o problemă, dar oare se respectă sentimentul rușinii, dacă românii își respectă gândirea și limbajul său? Da! Cei, educați corect își folosesc cuvintele conform structurii spațiale a naturii, de la general la particular (echilibre: general-0-paricular, social-0-intim), și invers. Ei nu confundă stânga cu dreapta. Astfel, deformând limba, confundând intimul cu socialul, rușinea se desființează. Evident, echilibrul social prin legea Gay-lor, se încalcă intenționat. 

Așa, spațiul social creat de politicienii UE, dorit de a fi numit „civilizat”, rămâne numai dorit, „drept politic” particular (non general) al unei idei de exterminare a unui număr cât mai mare din oamenii naivi, needucați și ei. (Depresia și stresul-boala sec.XXI, confirmă). 
Ce „toleranță” vrea UE să primească de la români? Să confunde stânga cu dreapta, socialul cu intimul, generalul cu particularul?
Să ne tâmpească? 

Iar lucrurile date nu vor fi înțelese până la capăt, dacă în școli nu va fi admisă cheia cunoașterii, echilibrul, 1-0-1. Vezi, cartea „Cartea Educației”. 
Orientarea mentalității umane de la general la particular, ——0—–; de la dumnezeu la om, ar diminua conflictele sociale, abuzul, extremismul, depresia și stresul. Cartea Educației promovează relația, -0-, în calitate de izvor al cunoașterii, intelect asumat. 
Triadele date indică realitatea: Stânga-0-dreapta; Familie-0-parteneriat; Pereche-0-cuplui; Morală-0-etică; Tainic-0-descoperit; Căsătorie-0-contract; bisex-0-unisex; general-0-particular, social-0-intim; contradictoriu-0-complementar, pedeapsă-0-crimă; suferință-0-abuz etc.
Să tolerăm abuzul, ca „drept al omului”? Nu!
Să suferim, să compătimim Gay-ii, ca jertfa a politicienilor. Da!

de Victor Deleu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns