Ce interese reprezintă mass-media mondială și românească?! „Sau poate ăsta este ordinul pe unitate!!!”

   Probabil fiecare dintre dumneavoastră vă întrebați ce interese reprezintă mass-media mondială și românească. Iată o părere deloc subiectivă: „În SUA, Fox News și  Breitbart sunt canale mass-media apropiate de partidul Republican, partid de dreapta care militează pentru dreptul la viața, libertate de conștiință și credința, care nu promovează ideologia LGBT, și care promovează SUA după cum știm foarte bine sloganul lor de campanie „Make America great again” și care a fost și dovedit prin fapte.

Iar CNN și Washington Post (dar si alte televiziuni și ziare) sunt apropiate de partidul Democrat , partid de stânga adept al tuturor progresismelor și total opus republicanilor.

În România canalele de televiziune care se reclamă ca fiind sprijinitoare ale dreptei respectiv Realitatea TV și DIGI TV când vine vorba de SUA singura lor sursa de raportare la realitățile din SUA sunt tocmai canalele media a stângii americane respectiv CNN și Washington Post. Acum poate nu stau eu prea bine cu psihologia dar mie asta îmi sună a disonanță cognitivă. Iar mai neaoș vorbind a prostie feroce.

Sau poate ăsta este ordinul pe unitate!!!”

de Mircea Morar


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Departament media

Author: Departament media

O inițiativă civică fără personalitate juridică și independentă de orice partid politic. Contact: magazincritic2007@gmail.com

Lasă un răspuns