sâm. ian. 23rd, 2021

  Românii din Covasna, Harghita și Mureș îi cheamă pe frații lor din întreaga țară la București, DUMINICĂ 29 iulie, în Piața Constituției, ora 17. Distribuiți, să afle tot românul!

Împreună vom reafirma cu hotărâre faptul că limba română trebuie sa rămână singura limbă oficială pe întreg teritoriul statului român. Respingem modificările cu caracter antinațional din Codul Administrativ adoptat de parlament prin care limba maghiară dobândește statut de limbă oficială pe o arie ce depășește cu mult județele Covasna, Harghita și Mureș. Limba maghiară va avea același caracter oficial ca limba română, obligativitatea utilizării ei extinzându-se la nivelul administrației centrale, respectiv prefecturi și deconcentrate. 

Avem Stat Național Unitar Român. Se surpă temelia lui. Se calcă pe sângele ostașilor Armatei Române căzuți în bătălii, pe trupurile martirilor și sfinților acestui pământ ce au mărturisit România. Se întorc Voievozii în mormânt căci astăzi o clică trădătoare ne vinde pe un pumn de arginți. 

Pe 29 iulie vom vedea un lucru: câti dintre noi vom spune NU acestei trădări. Nu este totul pierdut, mobilizarea noastră contează. 

Cu Dumnezeu înainte pentru România!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Mihai Tîrnoveanu

By Mihai Tîrnoveanu

Doctor stomatolog, jurnalist, președinte al Asociației "Calea Neamului", vicepreședinte al Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Lasă un răspuns