Share
Publicistul Iulian Capsali este noul director editorial al României Libere!

Publicistul Iulian Capsali este noul director editorial al României Libere!

  Potrivit Active News, publicistul Iulian Capsali este, începând de azi, noul director editorial al României LibereCapsali, în vârstă de 53 de ani, a colaborat în ultimii ani cu publicația Active News.ro și redacția noastră, iar în trecut a fost realizator de emisiuni culturale în mass-media. „România Liberă este cel mai vechi ziar românesc, fiind fondat în 1879 și relansat apoi în 1989”

«A realizat mai multe filme documentare, unul fiind premiat în anul 2004, de Asociația Profesioniștilor de Televiziune din România cu premiul Opera Prima al APTR. Alt documentar, „În spatele istoriei”, a fost selecționat la festivalul de film documentar ASTRA de la Sibiu, în anul 2007. De asemenea, în 2014 a candidat ca independent la alegerile europarlamentare, cu o platformă pro-familie și pro-creștină asumată.» În prezent este și președinte al Alianței pentru Demnitate Națională, organizație care a luptat în ultimii ani pentru unitatea și suveranitatea națională.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Leave a Comment