Frate contra frate, soră contra soră, asta a generat clasa politică profund antiromânească ce și-a rotit pe rând brațele la guvernarea țării.

  Frate contra frate, soră contra soră, asta a generat clasa politică profund antiromânească ce și-a rotit pe rând brațele la guvernarea țării. Lipsa unei forțe politice naționaliste, autentică și de amploare și-a spus dureros de greu cuvântul. Poporul a fost lăsat pe mâna prăduitorilor fără a avea o alternativă cu adevărat românească. S-a lucrat sistematic pentru dezbinare, pentru învrăjbire, s-au asmuțit copiii contra părinților, românii din țară contra celor din diaspora, bătrânii contra tinerilor, muncitorii contra intelectualilor. Jos X, sus Y. De fiecarea dată a ieșit însă jos România. Reperele fundamentale ale Neamului au fost șterse de un sistem educațional aparent haotic, dar de fapt extrem de bine pus la punct. Instinctul Național însă nu este cu totul pierdut, mi-am dat seama de acest lucru și la marșul pentru limba română prin ploaia torentială, din 29 iulie si ieri, la Zagon, când un tânăr de numai 15 ani a înfruntat cu demnitate un primar mult prea trufaș (voi reveni asupra acestui aspect). 

Până când din acest Instinct al Neamului nu se va naște o forță politică de esență națională bazată pe Credință și Faptă, care să fie în stare să intre în parlament, Tricolorul va fi în continuare sfâșâiat de sârma ghimpată a învrăjbirii. Românii vor fi în continuare amăgiți de un X sau de un Y, tentaculele caracatiței se vor roti pe rând la putere nestingherite de nimeni, potențându-se reciproc, hrănindu-se cu ura dintre frați.
Doamne, ai milă de poporul Tău!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns