Două gorjence premiate la Olimpiada Internațională de Lectură din Constanța, septembrie 2018!

  În ultimii ani, elevii gorjeni s-au numărat printre primii la olimpiadele naționale și internaționale de cultură generală. S-au ridicat la nivelul așteptărilor și de data aceasta. Fetele noastre se întorc acasă cu încă două premii. Felicitări fetelor! Felicitări părinților! Felicitări doamnelor profesoare! Iată și reacția doamnei Gergeta Popescu, inspector de specialitate, la aflarea veștii:

“La Olimpiada Internațională de Lectură, elevele Colegiului Național “Spiru Haret” din Tg-Jiu au obţinut rezultate de excepţie, care confirmă valoarea educaţiei filologice de vocaţie pe care am preluat-o cu mândrie și pe care o promovăm cu responsabilitate. Felicitări, MIRUNA COSMA pentru premiul al doilea! Felicitări, IOANA TOLOARGĂ pentru premiul al treilea! Suntem mândre de voi şi ne închinăm cu preţuire în faţa declarației de dragoste pe care o faceţi limbii şi literaturii române!”  


 Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns