Share
Atenție la neatenție! Victorie pentru susţinătorii familiei? Senatul a adoptat propunerea de revizuire a Constituţiei.

Atenție la neatenție! Victorie pentru susţinătorii familiei? Senatul a adoptat propunerea de revizuire a Constituţiei.

   După „lupte seculare” care au durat mai bine de doi ani, propunerea legislativă de reviziure a articolului 48 din Constituției a fost adoptată ieri de Senatul României. Potrivit presei, din 136 de senatori, au fost prezenţi 127. Au fost 107 voturi „pentru”, 13 voturi „contra” şi 7 abţineri.

  Cine au fost împotrivă, s-au abținut ori au lipsit, contează mai puțin acum. Important este că mica asta „sociatate civilă” a făcut mai mult decât întreg aparatul represiv al întregii lumi, care nu vede cu ochi buni siguranța familiei românești. Este singurul lucru care le mai lispește să distrugă națiunea noastră. Deși victoria este zdrobitoare, da-ți-mi voie să cred că lupta continuă!… Urmează campania de promovare a referendumului. Să nu uităm cât de ușor se schimbă electoratul… Presa e la îndemâna celor ce au puterea. Până la schimbarea constituției, nu mai cred nimic. Atenție la neatenție!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook 

 

Leave a Comment