La Referendum nu votezi punctual numai pentru definirea căsătoriei dintre bărbat şi femeie, ci și pentru întreaga moștenire identitară a Neamului tău. Aceasta este miza. Referendumul este un Simbol și o Întrebare: i-au mai rămas poporului de astăzi suficiente resurse din Moștenire pentru a renaște? Eu cred că da, strângerea celor 3 milioane de semnături și presiunea populară care a declanșat referendumul ar confirma acest lucru. Certitudine vom avea pe 7 octombrie, după închiderea urnelor. De aceea se zvârcolesc atât de tare vectorii agresiunii antiromânești din ultimii 28 de ani. Au investit enorm în ruperea poporului de Sufletul Neamului, infestând sistemul educațional, cultural, politic si mass-media cu otrava anti-identitară. Toată structura de esență kominternistă, GDS-Revista 22-Colegiul Noua Europă, este activată la maximum. Pe 6 și 7 octombrie va fi un examen greu, și pentru ei, și pentru noi. Ei iși vor justifica banii; noi, sufletul Neamului. Străinii au investit în ei, Strămoșii, în noi. Fiecare va da socoteală în caz de eșec. Ei în fața străinilor, noi, în fața lui Hristos la Judecata de Apoi, ca neam. 

Avem de a face cu un examen ce ar putea fi o schimbare de paradigmă. Se vor lupta două lumi, două concepte: națiunea cu anti-națiunea, Cartea de Identitate a Neamului cu cipul, omul pus în sjuba națiunii cu cifra subordonată unei statistici uniformizante, ce depersonalizează națiunile reconstruind Turnul Babel. Preconizata legalizare a căsătoriilor între persoanele de acelasi sex, ce se dorește a fi si în România, este parte integrantă, o etapă în tot acest plan de re-construcție a Turnului Babel, a lumii fără popoare, fără națiuni. Este o “construcție” ce dezleagă, nu leagă, cu vector pe “drepturile” minoritățior de orice fel, contra firescului divin identitar al națiunilor. Este vorba de picătura de cerneală ce omoară limpezimea. Ei sunt lingura ce o amestecă, făcând din aceste drepturi ale minorităților ideologie. Distrug națiunea Divină înlocuind-o abstract si în acelsi timp agresiv cu “națiunea” minorităților, aceasta din urmă dictându-i repere celei dintâi. Actionează fără să anuleze paradigma, ci “doar” să o schimbe, căci arhitecții le conferă minorităților steag, exprimare în limbaj propriu, teritoriu, lideri, istorie, adică elemente specifice națiunilor. De ce fac asta? Pentru a le da putere. Cu alte cuvinte se inventează o “identitate” pentru a surpa Identitatea. Satana vrea să-i dea nefirescului armele firescului.

Pe 6 si 7 octombrie la referendum se va vedea ce a mai rămas din ea, din Moștenirea pe care moșii si strămoșii ne-au lăsat-o.
Cine își închipuie că în această bătălie a lumilor este vorba de “salvarea” lui Dragnea plus psd, ori este prost informat, ori de-a dreptul, scuzati expresia, idiot. 

Oameni buni, veniți la Referendum, dați acest examen, fiecare în parte, pentru poporul român din aceste timpuri, pentru ca voi toti să tineți Linia Neamului.
Nu ucideți cu mâinile voastre Moștenirea.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns