UNITATE ÎN DIVERSITATE: CREŞTINII şi IUDEII din ROMÂNIA SUSŢIN REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE!

rafael-shaffer

   Mai este doar o săptămână până la referendumul de modificare a Constituţiei, iar propaganda marxistă anti-referendum din mass-media susţinută de mari trusturi de presă din România, este tot mai agresivă, tot mai virulentă, recurgând de fiecare dată la manipulări mincinoase şi la atacuri pline de ură împotriva celor care susţin familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Atacurile nu se îndreaptă doar împotriva demersului democratic şi constituţional al celor trei milioane de cetăţeni români care doresc normalitate, ci şi, cum ne-am obişnuit de câţiva ani, împotriva Bisericii Ortodoxe Române, care a susţinut şi a apreciat iniţiativa românilor de apărare a căsătoriei normale. Ce evită să spună manipulatorii nazisto-comunişti, este faptul că nu doar BOR susţine referendumul pentru familie, ci şi alte culte religioase din România, mai precis toate cultele creştine (creştini romano-catolici, creştini greco-catolici, creştini baptişti, creştini penticostali, etc.), precum şi credincioşii cultului iudaic din România. Participând la începutul lunii mai, la o conferinţă pe tema referendumului pentru familie, la Parlament, domnul Rafael Shaffer, Prim Rabin al României, declara următoarele: “…Familia este un cadru de iubire între un bărbat și o femeie, un cadru care permite procrearea. Dar nu se pune suficient accent pe faptul că valoarea familiei tradiționale, familiei naturale, trece dincolo de procrearea însăși. Chiar dacă ar fi vorba de un bărbat și o femeie amândoi trecuți de vârsta de 80 de ani – e clar că nu vor mai avea copii – căsnicia dintre ei are o valoare. Căsnicia dintre un bărbat și o femeie este o formă de legătură care permite procrearea, dar valoarea ei prin iubire tece mult-mult dincolo de procreare. Și trebuie să ținem minte că ea este singura formă de legătură care se bucură de consfințirea divină. Avem aici întâi de toate datoria de a mulțumi politicului și juridicului, care sunt aproape de a-și încheia cu succes activitatea. Le doresc succes în a-și încununa activitatea…, dar acum povara rămâne a noastră, a liderilor religioși și a societății civile. Să ne adresăm oamenilor. Mi-e teamă de tăcerea oamenilor, mi-e teamă de faptul că mulți ar putea spune: «Ce rost are să vin?». E important să facem o mobilizare cât mai puternică pentru ca oamenii să vină și să spună ce gândesc. Aceasta este misiunea noastră și trebuie să ne-o luăm foarte-foarte în serios. Vă mulțumesc.” (știripentruviata.ro).

  Iată cum, într-o diversitate religioasă şi etnică, se crează o unitate puternică pentru apărarea unei valori esenţiale a umanităţii, căsătoria naturală dintre un bărbat şi o femeie, căsătoria NORMALĂ! Aceasta este cu adevărat UNITATE ÎN DIVERSITATE!

foto: Știri pentru viața

Cătălin Pleşu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns