Sloganul LGBT împotriva referendumului este: ,,Alertă antifascistă”!

  Este exact sloganul anilor ’50 si ’90, pe când comuniștii vedeau fasciști peste tot. Dar ei ne acuză că inventăm probleme care nu există, cum ar fi pericolul adopțiilor de copii de către “cuplurile” de homosexuali, legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex si îndoctrinarea prin manualele şcolare a tinerei generaţii cu ideologia lgbt. În viziunea lor. aceste realități sunt false, în schimb, ce să vezi, pericolul fascist este real. Fascistii ăștia ar fi peste tot, în Parlament, guvern, pe stradă, oriunde te-ai întoarce dai peste ei de nu mai poți trăi liniștit de răul lor! Inventarea acestei etichete este tipică marxiștilor vechi si noi, vrând astfel să-și anuleze opoziția reală prin crearea uneia închipuite. Vezi Doamne, împotriva ideologiei lor nu pot fi decât fasciştii, extremiștii, nu oamenii obișnuiți, marea masă a poporului român. Prin această manevră se urmărește victimizarea lor și legitimarea “luptei” pentru o cauză “nobilă”.

După această perdea de fum se ascunde adevărata lor ideologie de extremă stângă, antiromânească. Sub acest slogan, ,,Alertă antifascistă”, a fost nimicită mare parte a generației româneşti anticomuniste din perioada interbelică. Sub acest slogan s-au făcut crime, arestări, au fost distruse viețile a milioane de români. Sub acest slogan se vrea astăzi întinarea unei Sfinte Taine, oprirea prezentării poporului român la un examen decisiv al Istoriei: Referendumul din 6-7 octombrie, ce definește normalitatea, Viața Neamului Românesc: căsătoria între un bărbat și o femeie. Un lucru atât de simplu, firesc, dar atât de greu înțeles de unii.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns