O steluță roșie pentru pagina Papaya Advertising!

  Cât de josnică poate fi manipularea celor de firma de publicitate! Cum poți compara un lucru normal, căsătoria între un bărbat și o femeie, cu arderea pe rug din Evul Mediu? Recurgerea la o asemenea propaganda dezgustătoare denotă disperare si dezvăluie în același timp miza uriașă a referendumului din 6-7 octombrie. Lupta nu se dă cu o amărâtă de minoritate sexuală, ci cu o întreagă rețea antiromânească ce-si scoate la iveală și cu această ocazie întreg arsenalul de arme toxice, menit să ne nimicească ființa națională. 

În acest film extrem de dur care propagă minciună și ură se folosesc copii, încălcându-se legea si orice normă de bun simț. În acest film se pune eticheta de Ev Mediu Întunecat pe milioane de români într-un profund dispreț față de un întreg poporul de fapt.

Pe 6-7 octombrie le vom spune acestor îndrăciti un lucru foarte clar: oricâte resurse materiale și de propagandă ați avea voi, nu ne veți putea călca în picioare, căci Cu noi este Dumnezeu! 

Răspundem Prezent la Referendum, Răspundem cu DA!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns