Homosexualismul – o obligație!

  27% din români o împărtășește, arată un sondaj la „România TV” într-o emisiune specială dedicată Referendumului. Chiar și Iohannis susține că, „Homosexualitatea trebuie tolerată ca și oricare minoritate națională sau religioasă”. Trebuie. Numai că după toleranța față de minoritățile naționale (sau religioase) nu (!) se ascunde obligația de a le însuși, așa, cum se însușește homosexualitatea. Între națiuni (religii) există o asemănare clară. „Minoritățile sexuale” însă pun alte cerințe. Pentru a „democratiza” situația, dreptul la alegerea liberă a rapoartelor sexuale, se cere însușirea (teoretică), obligatorie pentru toți, a homosexualismului. În alt mod toleranța e imposibilă. Democrația țărilor „civilizate” a găsit modalitatea de a rezolva problema prin educația sexuală. La școală! Se crede, că dacă de la vârsta fragedă copilul va ști existența „minorităților sexuale” unde genul biologic se alege după simț, instinct, apoi la maturizare conflictul dintre etero și homosexuali se va rezolva. 

În lipsa explicației științifice convingătoare a fenomenului homosexualității, lumea modernă însă tratează homosexualismul diferit. Spectrul e larg: de la nenormalitate, boală psihică, de până la o „deviere” posibilă, necesară de acceptat deoarece fenomenul există, se dezvoltă. Deci, argumentele soluției finale, un singur punct de vedere pentru toleranță, ne lipsește. 

Cred, că nu se va găsi o altă explicație mai convingătoare (toleranța va fi acceptată din ambele părți), decât prin folosirea (Vezi pagina: Educația Complementară) Paradigmei de a crea un concept universal clar și comod tuturora. 

Relațiile sexuale divizate binar sunt firești. Ele se supun legilor universale, Contradicția (respingerea polurilor, B-F) și Complementaritate (atracția semenilor, B-B sau F-F). Diversitatea, contradicția în relațiile tradiționale (B-F), e viață, continuitate. Familie. Asemănarea, complementaritatea cuplurilor (tehnic susținute de magazinele „Sexshop” și ingineria medicinii moderne), a „minorităților sexuale”, e o alegere de a trăi fără copii născuți natural, sau chiar „familie” în ultima generație. Parteneriat. 

Împăcarea armonioasă a ambelor părți e în acceptarea Dualismului ca lege universală, suport pentru intelect. Familia e o celulă a societății. Ea promovează valorile umane, biologice și intelectuale. Parteneriatul, însă, e o viață pusă pe intimitate. Între intim și social există o discrepanță de nedepășit. Pentru Unitatea lor va trebui de acceptat Credința în Triadă, celulă a cunoașterii. Exemplu: social-0-intim, Familie-0-Parteneriat, stânga-0-dreapta. Centrul 0, al acestor echilibre e intelectul informat. Socializarea intimității sexuale nu e o crimă, dar etica formulată pe nou, ca o morală mai „modernă”, are o problemă. Sentimentul iubirii și dragostei de om se educă din senzații, instincte, emoții. Copilul aflat în creștere, încă nu are sentimentele formate. Pe cât e de cinstit (de al „altoi”) de ai da copilului informația, de al îndatora să cunoască (teoretic) intimitatea „minorităților sexuale” ??? 

În generația trecută copiii se jucau (fără a cunoaște intimitatea părinților), de-a mama și tata. Acum, ei „se joacă” de-a homosexualii și lesbienele. Jonglează cu genul său biologic. Copiii cunosc intimitatea având un psihic neformulat, fraged. Iar, teama de fertilizare se depășește, anume (!), prin relațiile „minorităților sexuale”. Din altă pare intelectele diferite, femeiesc și bărbătesc, care dau un colorit deosebite relațiilor dintre un bărbat și o femeie, se ignoră: se vede, că mai ușor se intră în raport sexual cu o persoană de același gen. Astfel, dezvoltarea relațiilor umane, în România, are loc în direcția greșită: multiplicarea forțată a persoanelor din spațiul „minorităților sexuale”, urmată de un nivelul intelectual scăzut. 

Și așa, cine pe cine discriminează? „Egalitatea în drepturi”, oare se scrie așa: social=intim; familie=parteneriat, etero=homo, copilul=părintele, elevul=profesorul, stânga=dreapta? Nu poate fi o logică generalizată apropierea intelectului românesc său de Trinitate, de Duhul Sfânt: Intelect-0-Duh Sfânt? Deci, relația universală, -0-, la aplicarea Triadei , tata-0-fiu, 1-0-1, dă răspuns oricărui cetățean la toate problemele sale intime sau sociale. Chiar dacă nu crezi în Dumnezeu, cine îți interzice să nu confunzi cele două părți: înainte-0-înapoi, stânga-0- dreapta, jos-0-sus? 

De aceea, veniți la Referendum. Da, familiei! Apoi, și parteneriatul va fi apreciat prin obligația celor maturi de a păstra spațiul educativ pentru un viitor firesc, noilor generații. Dualismul e starea normală a existenței. El poate fi guvernat numai prin recunoașterea locului fiecărei din părți. Iar homosexualismul, cere recunoaștere. Avem o datorie! Să-i dăm locul cuvenit. E grija „majorității democratice”. Homosexualismul e o obligație pentru cei cu drept de vot, maturi. „Minoritățile sexuale” nu pot fi considerate autonome, la fel, ca minoritățile naționale (sau religioase), deoarece sunt prea flexibile, se căuta mereu spații noi de extindere. Cauza, e în lipsa cunoașterii locului său natural, NON definit încă de societate. Participați la vot!

de Victor Deleu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns