Cât de rău au ajuns unii dintre români!?

  “Să ajungi să condamni Referendumul pentru că a fost prea scump, dar să nu vezi că el ar fi oprit o cheltuială de zece ori mai mare. Pe lângă costul Referendumului de 43 milioane de euro, Legea educării parentale va cheltui 280 milioane de euro. Referendumul ar fi oprit această risipă!
Să afirmi că Referendumul a fost POLITIC, înseamnă că ai fost orb de nu ai observat o extraordinară diferență între Referendum și celelalte alegeri!
Pentru Referendum nu s-a alocat nici un ban de la buget pentru informarea populației, iar la alegerile politice eram sufocați de vizitele la domiciliu a politicienilor.

Odată cu legiferarea agendei LGBTQ, veți fi stupefiați de costurile URIAȘE, ale operațiilor de schimbare de sex, care deja sufocă sistemele de sănătate din țările vestice. Pentru a nu fi discriminați, toate aceste costuri sunt suportate de la bugetul statului!

Să spui despre Biserica Ortodoxă că face politică, pentru faptul că promovează căsătoria dintre un bărbat și o femeie, deși toți ne-am născut astfel și știm cu toții că Biserica exprimă doar cuvântul Lui Dumnezeu, asta vă îndemn pe toți să vă întrebați sufletul!

Și lucrul cel mai important: Să nu realizezi că propaganda homosexuală care a sporit considerabil numărul de anormali în țările din Vest, îți va afecta și ție copiii sau nepoții, și să nu faci un minim gest de a-i proteja, mi se pare……!

Ei bine, mie mi se pare că mulți dintre noi nu mai apreciază Firescul, Frumosul și mai ales Adevărul!

Dumnezeu să ne lumineze pe toți!”

Frația Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruință 


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns