Distribuiți fraților, lupta pentru România continuă! Ținem Straja vie!

  Pe 25 octombrie CCR judecă contestațiile depuse împotriva Codului Administrativ care legiferează limba maghiară ca a doua limbă oficială în statul român. Suntem mai hotărâți ca niciodată să respingem ferm orice atac împotriva identității naționale românesti. De va fi nevoie vom răspunde din nou Prezent, atât la București cât si în Harghita, Covasna, Mureș, pentru a face o baricadă de neînvins pe linia luptei pentru limba română ca unică limbă oficială pe teritoriul Țării. Vom lua măsurile ce se impun. Chestiunea aceasta nu se negociază, nu se cedează!

Reamintim că pe 29 iulie la București, principalele organizații de faptă și atitudine românească s-au unit pentru Idealul Național. Împotriva Codului Administrativ am fost si vom fi împreună: Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mures, Asociația Calea Neamului, Frăția Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe, Asociaţiunea Astra Carei, Asociația Neamunit, Asociația Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC), Fundaţia 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, Voievozii Muntilor, Fundatia Ion Gavrilă Ogoranu, Asociaţia “Gogu Puiu şi Haiducii Dobrogei”, Asociaţia Dacii Liberi Târgu Mureş, Acţiunea 2012, Asociaţia Scut Botoşănean, Asociaţia Civic Media. 

Cei care cred că românii din Covasna, Harghita si Mureș sunt singuri, se vor înșela amarnic. Cei care cred că pot negocia la nesfârșit cu UDMR soarta fraților si surorilor noastre din Inima Țării, se vor lovi de noi. Acei care ne subestimează Credința si Determinarea se vor convinge că peste noi nu se poate trece.
Cu Dumnezeu înainte!

Mulțumim Mircea Criste pentru momentele de neuitat surprinse în fotografii, pe 29 iulie la București!


 Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns