Protest la Ministerul Educației împotriva Convenției de la Istanbul!

   Joi 1 noiembrie, începând cu ora 14:00, Noua Dreaptă, Fundația Ogoranu, Frăția Ortodoxă și Asociația Gogu Puiu din Sectorul 1 organizează la Ministerul Educației un protest, în urma căreia se va cere denunțarea Convenției de la Istanbul de către Guvernul României, în acord cu art. 80 din Convenție, cât «și retragerea “Strategiei Naționale de Educație Parentală 2018-2025” de către ministrul interimar al Educației, doamna Rovana Plumb, care în mod inconștient a semnat în 2014 Convenția de la Istanbul, primul tratat internațional care definește GENUL independent de SEXUL BIOLOGIC al persoanei, ca pe un „construct social”. Altfel spus, oricine își poate alege în mod liber „sexul”, ori de câte ori dorește, optând pur și simplu pentru identitatea de bărbat sau de femeie, după bunul plac.

Noua Dreapta11

  Astăzi, această convenție stă la baza implementării de către Ministerul Educației Naționale a „Strategiei Naționale de Educație Parentală 2018-2025”, cel mai grotesc experiment social de reeducare a profesorilor și elevilor care neagă familia naturală, pune semnul egalității între homosexualitate și heterosexualitate și urmărește eliminarea “stereotipurilor de gen”, adică a diferențelor native dintre bărbați și femei, în acord cu sinistra Convenție de la Istanbul», au mai transmis organizatorii.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns