Scrieţi-le parlamentarilor, că în stradă ţipăm degeaba! Comunitatea LGBT sfidează bunul simţ al demnitarilor! O nouă inițiativă de legalizare a parteneriatului civil depusă la Camera Deputaților.

  Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hârtie că adepţii “libertinajului absolut” au revenit cu un alt parteneriat, mult mai civic şi democratic. Organizaţia noastră sprijină iniţiativa colegilor noştri de a bloca acest proiect, pentru a doua oară de la celebrul referendum.  Deputatul PSD Florin Manole, vechi prieten al mișcării LGBT și membru al CNCD, a depus miercuri, 21 octombrie 2018, la Camera Deputaților, un nou proiect de legalizare a parteneriatului civil. Proiectul legislativ este susținut de alți 42 de parlamentari de la PNL, UDMR și USR, informează Ştiri pentru viaţă .

Trimite ACUM o scrisoare către parlamentari:

   “Subsemnatul/-a, _____ ,NU sunt de acord cu legiferarea parteneriatului civil pentru cuplurile de sex opus, pentru că dublează instituția căsătoriei.NU sunt de acord cu legiferarea parteneriatului civil pentru persoane de același sex în forma care copiază căsătoria sub alt nume.NU sunt de acord cu inițierea acestui proiect de lege fără consultarea prealabilă a cultelor și societății civile pro-familie. Parteneriatul civil este o instituție care o dublează inutil pe cea a căsătoriei doar pentru a le permite homosexualilor să încheie uniuni similare acesteia.Prin votul DA exprimat de 92% din participanții la recentul referendum pentru căsătorie, românii și-au exprimat opoziția față de o eventuală legiferare a „căsătoriei” între persoane de același sex.Prin urmare, cel mai echitabil ar fi ca și legea parteneriatului civil să fie supusă unui referendum.”

Ceva mai jos găsiți adresele de email (oferite pentru contact pe paginile oficiale ale instituțiilor) ale celor care este firesc să Vă asculte măcar acum vocea.

Adrese pentru scrisori în format fizic şi electronic aici

Haideţi, români, să blocăm servărele instituţiilor de mulţimea solicitărilor!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns