De Ziua Unităţii Naţionale a Rusiei s-au facut arestări!

  De Ziua Unităţii Naţionale a Rusiei au fost arestați cel puțin șase manifestanţi la Moscova în timpul a două proteste anti-guvernamentale de mică amploare, aprobate de stat. Informația a fost relatată de un grup care a monitorizat evenimentele.

 “Trei organizatori ai unui miting naţionalist în districtul Liublino din capitala rusă au fost de asemenea arestaţi duminică, potrivit OVD-Info, un grup independent care monitorizează suprimarea protestelor. Monarhişti ruşi au organizat o demonstraţie separată în Şciukino, în suburbia nord-vestică a capitalei, în timpul căreia un manifestant a fost arestat”, potrivit RFE/RL. 

 “Prezenţa la cele două proteste a fost redusă, la fiecare participând mai puţin de 100 de persoane. Autorităţile au permis în Ziua Unităţii Naţionale acţiuni de protest în 12 oraşe, inclusiv Sankt Petersburg şi Ekaterinburg”.  Mai multe pe:  Epoch Times România.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns