O nouă rundă de sancţiuni financiare impuse de SUA cu privire la agresiunea Moscovei în Ucraina!

    SUA anunță o nouă rundă de  sancţiuni financiare cu privire la agresiunea Moscovei în Ucraina, fiind vizate atât companii cât și persoane care fac afaceri cu fosta peninsulă ucraniană, anexată de Rusia.   Subsecretarul Trezoreriei, Sigal Mandelker, a declarat joi că SUA  “vizează în continuare entităţile susţinute de ruşi care urmăresc să profite de pe urma anexării şi ocupaţiei ilegale a Crimeei de către Rusia”, potrivit RFE.

   Potrivit Epoch Times, adjunctul ministrului rus de Externe, Serghei Riabkov, a fost citat de agenţia de ştiri Interfax afirmând că sancţiunile vor eşua şi că Moscova “nu le va lua în considerare”. “SUA şi alte ţări occidentale au impus sancţiuni împotriva Rusiei pentru anexarea Crimeei în martie 2014 şi pentru susţinerea separatiştilor din estul Ucrainei, care sunt implicaţi într-un conflict armat din aprilie 2014 cu trupele guvernamentale ucrainene.

   Peste 10.300 de persoane au fost ucise de când a început acest conflict. Trezoreria SUA a precizat că vizează acum trei persoane fizice şi nouă entităţi care susţin eforturile Moscovei de a “reintegra” Crimeea în Rusia prin investiţii private şi proiecte de privatizare, sau care se implică în “abuzuri serioase împotriva drepturilor omului cu scopul de a promova ocupaţia rusească sau pentru a controla unele părţi ale Ucrainei. Persoanele sancţionate sunt: Andrei Volodimirovici Suşko, Aleksandr Basov şi Vladimir Nikolaevici Zariţki.  

Integral pe Epoch Times


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

 

Lasă un răspuns