Concursul de istorie de la Colegiul Național Mihai Viteazul din Sfântul Gheorghe se amână din motive tehnice pentru 22-23 noiembrie!

    Concursul de istorie de la Colegiul Național Mihai Viteazul din Sfântul Gheorghe se amână din motive tehnice pentru data de 22-23 noiembrie 2018. Campania pentru stângerea de fonduri necesare bunei organizări continuă! 

  “Români pentru Români pe Calea Neamului: Ovidiu IulianVasile Joanta șMihai Boghian; frați de credință datorită cărora elevii de la Colegiul Național Mihai Viteazul din Sfântu-Gheorghe care vor participa la concursul de istorie vor fi răsplătiți pentru cunoștințele lor, pentru dragostea lor față de Voievozii și Eroii Neamului. Fondurile pentru premii precum și cheltuielile necesare realizării expoziției maestrului Stefan Csukat se strâng în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociaţia Calea Neamului. (pentru euro se adaugă la cont SWIFT BRDEROBU si adresa băncii: Poienelor, nr 2, bl. 211, Braşov). Expoziția și concursul de istorie se amână din motive tehnice pentru 22-23 noiembrie, manifestările începând în ambele zile de la ora 9. Le mulțumesc din adâncul inimii tuturor oamenilor care pun umărul la această acțiune, care nu rămân indiferenți la efortul și strădania copiilor de a învăța istoria libertății de a fi român, lupta si jertfa celor ce au mărturisit această libertate, această Credință.

Doamne ajută, prieteni dragi!” 

de Mihai Tîrnoveanu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns