Moș Crăciun sau Moș Nicolae? Bucuria Colindelor în spitalele din București

  ASCOR3Cine ar mai fi interesat să vestească Nașterea Lui Hristos dacă nu creștinii ortodocși. Lumea protestantă occidentală vestește venirea unui „Moș Crăciun”, tocmai pentru al ascunde pe Moș Nicolae, adevăratul sfânt care era preocupat de ajutorarea celor în nevoi. Dar pentru că lumea protestantă nu respectă sfinții, a trebuit să-l inventeze pe „Moș Crăciun”. Dar atenția noastră a creștinilor trebuie să fie îndreptată către MARELE PRAZNIC AL NAȘTERII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS. Ce e mai mult nu e de la Dumnezeu, ci doar obiceiuri și tradiții care acoperă frumusețea acestei sărbători. (Ioan Constantinescu)

„Sosit-a ziua cea sfântă. Nașterea Celui mai presus de ființă se apropie, iar noi, propovăduitorii Lui, vom merge să o vestim celor din spitale. Colindatul nu ține seama de vârstă, așa că vă așteptăm pe fiecare, de la mic la mare, să veniți alături de noi pentru a aduce speranță în cât mai multe suflete.”????

Pentru nelămuriri, Anastasia (0760267411) vă stă la dispoziție.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Departament corespondenti

Author: Departament corespondenti

Pentru toți corespondenții noștri / Contact: magazincritic2007@gmail.com

Lasă un răspuns