lun. sept. 28th, 2020

  O calificare cu emoții dar reușită. Naţionala feminină de handbal a României este între primele patru echipe ale Europei, după ce  Olanda a reuşit, miercuri seara, să învingă Germania cu scorul de 27-21 (13-11), la Nancy. Eșecul în fața Ungariei cu scorul 31-29 (17-17), depindea de acest rezultat al Olandei. România va juca în prima semifinală vineri la 18,30, iar cealaltă semifinală Franţa – Olanda va începe în aceeaşi zi la orele 22,00.

  Clasamentul în Grupa principală 2, se prezintă astfel: Olanda ocupă primul loc, cu 8 puncte, urmată de România, 6 puncte, Norvegia, 6 puncte, Ungaria, 6 puncte, Germania, 4 puncte, Spania, 0 puncte. Va urma un adevărat test pentru pentru Naţionala feminină de handbal a României , pentru că în lupta pentru calificarea în marea finală va trebui să se descurce – fără jucătoarea de bază a selecţionatei noastre, Cristina Neagu, nevoită să se retragă după ce a suferit o ruptură de ligamente la genunchiul drept. 


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Ionel Cioabă

By Ionel Cioabă

PREOT ORTODOX, PROFESOR și ZIARIST

Lasă un răspuns