EHF EURO 2018. Naţionala feminină de handbal a României este în primele patru echipe ale EUROPEI!

  O calificare cu emoții dar reușită. Naţionala feminină de handbal a României este între primele patru echipe ale Europei, după ce  Olanda a reuşit, miercuri seara, să învingă Germania cu scorul de 27-21 (13-11), la Nancy. Eșecul în fața Ungariei cu scorul 31-29 (17-17), depindea de acest rezultat al Olandei. România va juca în prima semifinală vineri la 18,30, iar cealaltă semifinală Franţa – Olanda va începe în aceeaşi zi la orele 22,00.

  Clasamentul în Grupa principală 2, se prezintă astfel: Olanda ocupă primul loc, cu 8 puncte, urmată de România, 6 puncte, Norvegia, 6 puncte, Ungaria, 6 puncte, Germania, 4 puncte, Spania, 0 puncte. Va urma un adevărat test pentru pentru Naţionala feminină de handbal a României , pentru că în lupta pentru calificarea în marea finală va trebui să se descurce – fără jucătoarea de bază a selecţionatei noastre, Cristina Neagu, nevoită să se retragă după ce a suferit o ruptură de ligamente la genunchiul drept. 


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns