Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu au fost eliminate în sferturile de finală ale competiţiei asiatice (WTA)!

  O zi tristă pentru tenisul feminin. Sorana a cedat “în faţa americancei Alison Riske, în timp ce Niculescu a încheiat tragic după ce servise pentru meci, în faţa jucătoarei  ţării gazdă, chinezoaica Wang Yafan”, transmite Epoch Times.

  • Sorana Cîrstea (28 ani, 84 WTA) a fost oprită din parcursul său pe tabloul de simplu a turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii în valoare totală de 750.000 dolari, de sportiva din Statele Unite, Alison Riske (28 ani, 62 WTA).” Partida de astăzi s-a terminat după o oră şi 39 minute de joc cu scorul de 7-5, 6-1. 
  • Monica Niculescu (31 ani, 99 WTA) a cedat la rândul ei, după două ore şi 20 de minute de joc, cu scorul de 2-6, 7-6 (4), 6-1 în faţa chinezoaicei Wang Yafan (24 ani, 70 WTA).”  

  În ciuda eșecului, atât Sorana cât şi Monica vor fi răsplătite pentru evoluţia lor cu câte un cec în valoare de 13.121 dolari, respectiv 60 de puncte WTA, menționează aceiași sursă.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns