Share
Mentrorul şi profesorul nostru, doctorul Pavel Chirilă – internat în spital în urma unui accident vascular!

Mentrorul şi profesorul nostru, doctorul Pavel Chirilă – internat în spital în urma unui accident vascular!

  O veste tulburătoare pentru mine şi pentru miile de studenţi despre eminentul doctor creştin-ortodox Pavel Chirilă! Prietenul meu, MIHAI ȘOMĂNESCUmi-a umplut inima de tristeţe. Am fost informaţi de colegul nostru de la Active News, că doctorul Pavel Chirilă a fost internat în spital, în urma unui accident vascular. Ştirea a fost transmisă de Iulian Capsali, directorul României Libere, care face un apel la rugăciune pentru vindecarea doctorului Chirilă.

  Iată şi comunicatul: „Profesorul Pavel Chirilă, excepțional medic și apologet creștin, a fost internat de urgență în urma unui accident vascular. Rog toți prietenii din listă și mai ales preoții să-l pomenească la toate slujbele din aceste zile, mai ales la Sf. Liturghie. Dumnezeu să-i dea putere și vindecare acestui mare luptător pentru Hristos și a Trupului Său în lume – Biserica Ortodoxă!”, a scris celebrul jurnalist Iulian Capsali. 

  Mi-aş fi dorit să mai aud că i-ar fi călcat pe urmele „apostolatului medical-pastoral” alţi zeci de doctori. Ne rugăm, fraţilor, de zeci de ani să ne dea Dumnezeu astfel de oameni în toate domeniile de activitate ale naţiunii române. Nu vă temeţi! Dumnezeu ne-a asculat rugăciunele noastre, chiar dacă am mai rămas doar „zece în cetate”. 


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Leave a Comment