Share
Legislativul statului New York a dat „permis pentru a ucide” copii capabili să supraviețuiască în afara uterului!

Legislativul statului New York a dat „permis pentru a ucide” copii capabili să supraviețuiască în afara uterului!

  •    Iată modelul nostru de „democrație”  de valori culturale uluitoare! Este vorba despre legislativul Statului New York. 

  Comunitatea pro-viață este profund indignată de decizia sfidătoare a Statului New York, care au adoptat legea prin care avortul devine legal până în momentul nașterii. Dr. James Dobson, psiholog, realizator radio, fondator Family Talk, una din cele mai influente voci protestante din SUA, a transmis: 

  • „Nu exagerez când afirm că sunt îngrozit de votul din Senatul Statului New York în favoarea legii numită eufemistic Legea Sănătății Reproductive. Legea nu este deloc despre sănătatea reproductivă. Este un barbarism autentic la un nivel întâlnit doar în Evul Mediu. Există o luptă crâncenă pentru milioane de vieți hărăzite de însuși Dumnezeu și trebuie să le apărăm pentru ca acestea să aibă vreo șansă”

  De asemenea, Dr. Jack Graham, the pastor la Prestonwood Baptist Church a declatat:

  • „Aceia care aclamă adoptarea așa-numitei Legi a Sănătății Reproductive, nu sărbătoresc și nici nu promovează vreun progres în apărarea drepturilor la sănătate ale femeii. Aceștia sărbătoresc o crimă cu sânge rece. Această lege este, practic, un permis pentru a ucide copiii nenăscuți, chiar dacă aceștia ar putea supraviețui în afara uterului. Faptul că adoptarea acestei legi a fost primită cu atâta exuberanță de foartă multă lume, ne provoacă să acționăm, conștientizând faptul că acum, mai mult ca niciodată, este important să apărăm sacralitatea vieții umane și să luptăm pentru aceia care nu se pot apăra”

  Marsul pentru viata3Cea mai dură reacție a avut-o însă Matt Wals, comentator conservator: „Trump este Hitler strigă ei în timp ce sărbătoresc uciderea în masă a copiilor”. În același articol publicat de siteul Știri pentru viață, Bryan Kempe, activist pro-life, zicea: „Expoziția Ororile de la Auschwitz vine în New York pentru a ne asigura că oamenii nu vor uita niciodată distrugerea vieții și, totuși, New York tocmai a legalizat holocaustul avortului până la naștere. Sângele curge pe străzile noastre în timp ce noi continuăm să masacrăm viața din uter.” Echipa noastră susține orice demers civic sau religios împotriva acestor decizii criminale a unor „parveniți politici” din fruntea SUA.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Leave a Comment