Share
Starea doctorului Pavel Chirilă s-a îmbunătățit considerabil, anunță fiica sa.

Starea doctorului Pavel Chirilă s-a îmbunătățit considerabil, anunță fiica sa.

  Fiica domnului doctor Pavel Chirilă a transmis ieri pentru Active News că starea de de sănătate a tatălui său s-a îmbunătățit considerabil.  „Mă bucur nespus să vă spun că tata se simte mult mai bine. Dumnezeu a ascultat rugăciunile voastre și ale mele și se pare că îl lasă să își termine frumoasa misiune creștină AICI. Astăzi a mâncat, ne-am îmbrățișat, a întrebat de voi toți, i-am povestit și i-am transmis toate urările voastre. Sunt încă extrem de emoționată. Vă țin la curent și rugați-vă în continuare! Este cel mai mare ajutor. Mulțumesc întregii echipe medicale de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, care este extraordinară! Doamne ajută!”, a spus Lavinia Chirilă. 

  Reamintim că doctorul Pavel Chirilă a suferit un atac vascular cerebral, sămbăta trecută, după cum Active News a anunțat la vremea respectivă. O scurtă biografie a doctorului Chirilă este disponibilă aici.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Leave a Comment