Share
EURO EDUCATION FEDERATION are un nou centru administrativ în Regiunea Crișana!

EURO EDUCATION FEDERATION are un nou centru administrativ în Regiunea Crișana!

   Federația EURO EDUCATION va avea un nou centru administrativ după ce, în data de 15.09.2018, anunțam înființarea unei noi regiuni administrative în Regiunea Bucovina. EEF-Crișana este al cincelea centru după cele din Craiova, Suceava, Târgu-Jiu și București. Noul centrul administrativ din Regiunea Crișana va avea sediul în Municipiul Oradea și este reprezentat de Joseph-Emanuel WagnerMoldovan Vlad  și Ștefania Mateas. Aceasta este a 24-a organizație a federației și al 33-lea punct de lucru al echipei noastre manageriale. 

  • În numele afiliaților și partenerilor noștri vă mulțumim pentru alegerea făcută și vă promitem că împreună vom constitui un mecanism civil indestructibil politicilor totalitare sau extremiste ce împiedică dezvoltarea societății civile.

  Totodată vă înștiințăm că începând cu data de 01.02.2019, veți beneficia de toate drepturile statutare ale membrilor afiliați, având posibilitatea de a prelua informații utile organizației dumneavoastră. În nădejdea unui an cu mari realizări pentru toate organizațiile noastre, vă urăm toate cele bune și multă sănătate!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Leave a Comment