DAN PURIC: “Comunitatea Europeană nu are o filosofie, are o ideologie, o ideologie de tip comunism albastru, adică neomarxistă.”

  Într-un interviu acordat lui Constantin Ghiță și publicat de Active News, Dan Puric spune că Europa clasică, a valorilor, nu are nimic în comun cu Comunitatea Europeană, pe care o consideră „o cooperativă agricolă”. 

  • Iată câteva dintre afirmațiile lui Dan Puric:

“Un popor care este creștin-ortodox, ca noi, are instincte extraordinare de alergie vizavi de comunism. Eu m-aș bucura foarte mult ca România să preia pe bune conducerea Comunității Europene, pentru că în două trei luni, Europa ar dispare.  În mâna unor români neaoși de la noi, care fură și distrug totul, ar fi bine pentru Europa să cunoască puțin din devastarea autohtonă.

Comunitatea Europeană este o cooperativă agricolă care nu are nimic în comun cu Europa adevărată. Care e viitorul unei grădini zoologice cu animale diferite care se sfâșie între ele într-un mod civilizat?
Nu confundați Europa clasică, Europa culturii și civilizației, cu acest construct. Pe la 1936, Nichifor Crainic spunea: vrem o Europă unită, cu națiuni diferite și un cer comun. Este cerul creștin.
Ceea ce ne propune Comunitatea Europeană astăzi, și cu diversitatea de sex și cu altele, sunt blasfemii.
Unde s-a retras poporul ăsta când domnitorul era de proastă factură și asuprirea internațională era groaznică? În bordeiul familiei și în Biserică.
Oculta internațională s-a prins și atacă, bordeiul, Biserica și familia. Și atunci trebuie să analizăm laboratoarele astea demonice, satanice, marxiste, în ultimă instanță: sunt pudrate cu drepturile omului și cu democrație. Țara asta a fost dintotdeauna a fost pradă.
În timpul ocupației otomane s-au furat 480 de tone de aur. În 280 de ani de strivire austro ungară, s-au scos 800 de tone. În 114 de ani de ocupație rusească în Moldova, 14 tone. Din 1990 și până acum s-au scos de trei ori mai mult decât toți ăștia la un loc.
Le e frică de libertate, de omul liber. De omul care credință. Numai omul care instrumentalizează credința îți face rău. Poate să facă inchiziții religioase sau ideologice. Dar un adevărat credincios nu face rău de când se naște până când moare. 
Șandramaua asta de Comunitate Europeană se face praf și pulbere.” Video aici

  • România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul! Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii pe numele Euro Education Federation. Romania needs an unpractical political and integrated press to ensure its future. We invite you to support us through donations under the name of the Euro Education Federation.
    • Cont IBAN RON: RO21BACX0000000907184000
    • Cont IBAN EURO: RO21BACX0000000907184001
    • Cont IBAN USD: RO21BACX0000000907184002

Pentru formular apăsațaici


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?