Distribuiți, să afle toți politicienii care pleacă capul în fața UDMR! Ținutul Secuiesc NU există! Asta spunem noi, românii.

  Acesta este Mesajul pe care și politicienii români ar fi trebuit să-l transmită congresului UDMR care a sfidat o țară întreagă. În schimb, ca de obicei, ei s-au dovedit a fi doar politicieni din România, întrecându-se în declarații slugarnice, ploconindu-se în fața porții UDMR vopsită de această dată oficial în culorile statului străin, vecin și ”prieten”. Începând de astăzi, UDMR militează OFICIAL împotriva statului național, unitar, indivizibil și suveran român, prin adoptarea Drapelului și Imnului unui stat străin precum și a Imnului și Drapelului unui așa-zis ”ținut secuiesc”, ”entitate” care aduce atingere directă siguranței naționale, presupunând autonomia teritorială a unei părți din teritoriul statului român.

Din nou se simte lipsa acută a unei forțe cât de cât semnificative politice românești, în adevăratul sens al cuvântului. Din nou se simte lipsa naționalismului autentic, transpus în zona politicului. Din nou se simte atât de acut lipsa resurselor organizațiilor civice menite a întări identitatea națională românească, lipsa unor canale media de mare impact generatoare de mesaje românești, care să pătrundă în fiecare casă din Covasna, Harghita, Mureș. Această lipsă se simte cu atât mai mult, cu cât, structurile maghiare beneficiază de sute de milioane de euro, printr-o triplă finanțare: din partea statului maghiar, statului român și din partea consiliilor județene și locale controlate de UDMR; resursele umane, având în vedere aceste sume imense, vin de la sine, mai ales că, în rândul comunității maghiare se desfășoară o susținută și constantă EDUCAȚIE naționalistă, maghiară, bineînțeles. Într-un stat ”moale” a crescut și crește în continuare o structură tare, străină, ostilă și eficientă. Cu asta ne luptăm. În aceste condiții, politicienii noștri transmit mesaje în ritm de aplauze ceaușiste congresului UDMR! Fraților, nădejdea este numai la Dumnezeu și la noi, la oamenii din popor, care nu pleacă capul, care înțeleg că singurul drum este acel al strămoșilor noștri ce s-au jertfit pentru acest Pământ Românesc. Căderea în deznădejde este un mare păcat, o mare greșeală strategică în același timp. Cu cât condițiile în care ne desfășurăm lupta sunt mai grele, cu atât mai mult trebuie să fim conștienți că această luptă a noastră este necesară, este vitală. Cu cât politicienii din România se afundă mai adânc în trădare, cu atât mai mult trebuie ca noi să ne ținem departe de pasivitate, cu atât mai mult trebuie ca noi să fim mai activi, mai PREZENȚI. Suntem douăzeci de milioane de români. 

Sus capul, Frați și Surori!


 Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns