Voi sunteți primăvara noastră!

  O primăvară frumoasă ca România le doresc mândrelor femei ce merg pe Calea Neamului Românesc! 

Să aibă puterea de-a vedea ghioceii de sub nea și nădejdea că împreună cu bărbații de lângă ele, prin Credință și Faptă vor reclădi o Țară.

În toate acțiunile întreprinse în Covasna și Harghita sub egida “Români pentru Români pe Calea Neamului”,  vrednicile românce ne-au fost de un imens ajutor. Afirm cu toată tăria că fără implicarea lor demersurile noastre nu și-ar fi atins scopul. Le sunt profund recunoscător pentru acest lucru. Au mers prin arșiță sau pe geruri cumplite prin sate uitate de lume cot la cot cu bărbații în acțiuni, au înfruntat pericole, ;i-au sacrificat resurse din bugetele familiilor proprii pentru izbânda tuturor acțiunilor noastre. De multe ori au avut o determinare mai mare decât cea a bărbaților. Tuturor femeilor care poartă Neamul și Țara în Inima lor, le sărut mâna cu respect și dragoste frățească!

Un gând special pentru iubita mea soție Adriana, care de fiecare dată m-a susținut, care de multe ori m-a așteptat cu inima strânsă acasă. Știu că nu i-a fost și că nu-i este ușor; și că nici nu-i va fi. Înțelegerea ei însă îmi este putere iar un simplu zâmbet mă face să răstorn munții. 

Doamne ajută, nu uitați, voi sunteți Primăvara noastră!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?