Marș de protest de la Guvern la Parlament! Luptă pentru familia normală!

    Astăzi între orele 15:00 – 18:00 a avut loc un marș de protest de la Guvern la Parlament împotriva parteneriatului civil.  Organizator principal a fost Frația Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruință” . Iată mesajul transmis:

  “În Octombrie 2018, prin votul *DA* dat de 91% din participanții la referendumul pentru căsătorie, românii și-au exprimat susținerea pentru familia normală.

În urma presiunilor exercitate de grupurile politice de stanga și a ONG-urilor pro-homosexuale puternic finanțate din străinătate, în Parlamentul României există acum două proiecte de legi pentru introducerea parteneriatului civil care legiferează de fapt căsătoriile între persoane de același sex.

E vremea ca parlamentarii noștri să afle ca ei reprezintă poporul român. Că trebuie să țină cont de dorințele alegătorilor. Cei care îi votează suntem noi și nu ONG-uri, parlamentari străini sau ambasadori.

Veniți în lupta pentru păstrarea familei normale!

Traseul marșului nostru: Piața Victoriei (punct de adunare și scurte luări de cuvânt) – Piața Romană – Piața Universității – Cercul Militar Central – Calea Victoriei – Piata Națiunilor Unite – Palatul Parlamentului.”  Vom reveni cu informații!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns