RENAŞTEREA DICTATURII DE TIP COMUNIST ÎNTR-O ŢARĂ UE..!!

  Europa poate fi de acord cu reînvierea practicilor Comuniste de tip Dictatorial, într-o ţară membră a UE….????

O întrebare al cărei răspuns trebuie să-l dea toţi Europarlamentarii de la Bruxelles cât şi toţi politicenii Europei.

Poate Europa să uite flagelul Comunist care a cuprins omenirea imediat după al doilea Război Mondial…??? Pot uita cetăţenii Europei Unite, de marile deportări şi de hărţuiri şi arestări abuzive, de  închisorile politice de mare Tortură fizică şi psihică ale Comunismului şi Stalinismului…?? De schilodirea a milioane de oameni şi distrugerea a milioane de familii ….???

Dacă nu, atunci stimaţi Politicieni ai Europei Unite trebuie de urgenţă să condamnaţi, de la tribună marelui for European, revenirea la sistemul de tip totalitar Comunist şi în România…!!!

Pentru că în acest moment este concretizat prin acţiuni şi prin Legi atidemocratice, revenirea acestui tip de sistem politic într-o ţară membră a UE…!!!

Aşadar, toţi Europarlamentarii români care consideră că ţara trebuie să urmeze o cale democratică şi nu una de tip Dictatorial, dar în special politicenii din opoziţia acestui sistem, au obligaţia şi mai ales datoria faţă de ţara şi umanitate să tragă semnale de alarmă, la modul cel mai concret, prezentând lumii întregi fapte abominabile care se petrec chiar sub ochii blânzi ai Europenilor, probabil încă neîncrezatori că mai există o ţară UE unde se revine în forţa  la Comunimul Dictatorial….!!!

Începând cu nerespectarea Constituţiei unui stat Democratic, cu distrugerea deliberată a legilor Justiţiei, cu înfiinţarea unui sistem Poliţienesc de represiune Civică numită şi Jandarmerie, cu înfiinţarea unui nou ,,Gestapou,, politic, în esenţă acea Secţie Politică de anchetarea Magistraţilor care instrumentează cazuri de corupţie…. Cu hărţuirea persoanelor incomode şi care demască Corupţia şi mafia din politica României…. cu limitarea dreptului la Liberă Exprimare şi la Protest public… precum şi distrugerea şi încălcarea în mod flagrant a tuturor legilor şi drepturilor Civice… (dreptul la sănătate publică, la educaţie corectă şi reală, la Justiţie imparţială şi corectă, la un Mediu curat şi nepoluat…etc… etc…)

Toate acestea şi multe altele trebuiesc Demascate şi Condamnate public de la cea mai înaltă tribună Europeană… Trebuie să se unească toţi Politicienii Opoziţiei, toţi intelctualii de mare clasă,  care mai cred că pot lăsa copiilor noştri o ţară liberă şi cu adevărat democrată şi să condamne ferm toate aceste acţiuni Comunisto-Dictatoriale…!!!

Da, stimaţi politicieni, trebuie să recunoaşteţi voi public ca în România anului 2019 s-a reînfiinţat  un sistem politic de tip nou Comunist. Şi până nu veţi recunoaşte voi primii şi până nu o să argumentaţi aceste acţiuni de represiune Naţională, nimeni din Europa nu ne va crede în mod real…!!!

Trebuie să cereţi Europei să condame şi să constrângă acest sistem politic dar nu prin adoptarea de sancţiuni asupra noastră ca şi Stat, ci mai degrabă asupra Funcţionarilor Politici care reprezintă acum acest Stat… Pentru ca Statul este condus de Funcţionari Politici… trebuie chemaţi(acţionaţi) în instanţele de justiţie internaţională pentru nerspectarea Drepturilor şi Libertăţilor Civice recunoscute şi legiferate internaţional, acei Funcţionari Politici care ocupă funcţii în stat şi care încalcă aceste legi internaţionale…. Pentru că acel funcţionar politic din Guvern şi/sau Parlament, îşi pune semnătura pe actul care distruge Democraţia şi Statul de drept….!!!

Trebuie să cereţi Europenilor să oblige Statul(?!) ca legile Justiţiei să nu fie modificate decât după ce, acei inculpaţi în dosare de corupţie şi care  consideră că Legile din ţară nu le dau dreptate, să obţină de la CEDO hotărâri prin care să le recunoască nevinovăţia şi abia atunci sistemul politic din Ţară să treacă la modificarea legilor Justiţiei după recomandările de la CEDO….!!!

Trebuie să cereţi Europenilor ca toţi cei care au delpidat Fonduri Europene, să fie direct anchetaţi de foruri europene şi nu de cele româneşti, iar banii să-i returneze inculpatul și nu Statul, mai ales dacă vinovatul este Funcționar Politic…. pentru că sunt Bani din Fonduri externe…etc…etc…!!!

Iată stimaţi politicieni ai opoziţiei şi stimaţi Intelectuali…. am ajuns la ultima redută a Democraţiei şi a apărări Drepturilor şi Libertăţile Internaţional recunoscute…. Se pot acorda interviuri la Marile posturi de Televiziune Europene, arătând cu obiectivitate şi cu argumente încălcări ale Drepturilor şi Libertăţile civice…!!!! Şi Doamne câte nedreptăţi şi frustrări avem….!!!

Se pot scrie articole în presa scrisă internaţională, cu aceași obiectivitate şi cu aceleaşi argumente…!!!!

Se pot publica şi ar fi de recomandat chiar să se editeze Enciclopedii…. Anuare…. chiar lucrări Statistice cu marile Jafuri…. cu marii corupţi politiceni… .se mai pot edita Afişe, Fluturaşi, Pliante…etc cu toţi paralmetarii şi toţi aleşii locali şi naţionali cu nume prenume, cu funcţii deţinute, cu afaceri cu statul şi banii jefuiţi de aceştia, dar mai ales cu averile lor şi/sau cu pedepsele primite, cu executare sau suspendare, etc….trebuie să-i demascăm în faţa naţiunii şi a lumii întregi….!!!  Vocea voastră trebuie auzită….!!!! Cei care sunt şi simt Româneşte… trebuie să facă totul pentru aceasta Naţiune… România încă este leagănul unde v-aţi născut şi aţi crescut….!!! Romania nu trebuie cedată Comunismului dictatorial de tip Mafiot…..!!!!

Dan Viorel


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns