mie. feb. 24th, 2021

    Potrivit Știri pentru viață, sâmbătă, 23 martie 2019, în peste 600 de localități din România (…) are loc a IX-a ediție a Marșului pentru viață, care anul acesta are tema „Unic din prima secundă”.

  „Evenimentul vrea să conștientizeze societatea despre dreptul la viață al copiilor nenăscuți și nevoia de a sprijini femeile în criză de sarcină. Marșul încununează seria de manifestări din Luna pentru viață (1-31 martie): dezbateri, ateliere de lectură și de fotografie pentru copii, ateliere de confecționat pancarte, conferințe, proiecții de film și, în Capitala României, a cincea ediție a Crosului pentru viață.” Evenimentul este susținut de ONG-uri sprijinite de Patriarhia Română și de alte culte creștine din România. Potrivit informațiilor de ultimă oră, acestor organizații s-au alăturat și ONG-uri din alte domenii de activitate, ceea ce face ca evenimentul să ia amploare, în ciuda opoziției „mass-mediei progresiste” .

Mai multe aici


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

magazincritic

By magazincritic

Administrator

Lasă un răspuns