Acum la Ministerul de Interne din București! „Până aici ne-a adus politica urii!”

 George Simioncandidatul independent pentru europarlamentare – alături de susținătorii săi – s-au adunat acum două ore la Ministerul de Interne din București, pentru a manifesta împotriva atitudinilor “șoviniste maghiare”. Este cunoscută de presa românească agresiunea asupra lui de către extremiști maghiari – petrecută cu puțin timp în urmă. Iată mesajul:

“Candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion, alături de doi membri ai echipei sale de campanie, aflați la Cimitirul din Valea Uzului, au fost bătuți și fugăriți de extremiști maghiari. George Simion s-a deplasat la Valea Uzului pentru că în această dimineață așa-ziși ”activiști anonimi” maghiari au învelit în saci de gunoi crucile a zeci de eroi români amplasate de Primăria Dărmănești în Cimitirul Internațional al Eroilor. 

Profanarea crucilor a avut loc în contextul în care vineri urma să fie inaugurat în cimitir memorialul dedicat soldaților români căzuți la datorie în timpul celor două războaie mondiale.

Acesta este rezultatul politicii dezbinării și a urii practicate și promovate de clasa politică în ultimii 30 de ani.”

Organizat de Basarabia e România


2% din impozitul pe salariu

  • Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a activităților EEF, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook 

Lasă un răspuns