Replică la critica adusă de părinți pentru publicarea scurt-metrajului “#Fără apărare”!

  • Apărătorul: Eu povestesc din experiența mea care este cât se poate de reală. Eu personal m-am lovit de astfel de părinți și vreau sa-mi protejez copilul de ei și de copii lor pe care îi educă să fie abuzivi. Dacă vă deranjează, asta e. Nu este un atac la adresa părinților este un strigăt împotriva abuzatorilor de orice fel. Nu vreau ca educatoarea/ învățătoarea fiicei mele să-mi spună când mă plâng de copii abuzivi să-mi spună: doamna nu avem ce sa le facem că așa îi educă acasă și nu avem instrumente legale cu care să lucram. Copii dificili împiedică ăi bunul mers al orelor, cadrul didactic pierde timp sa-i liniștească, timp pierdut pentru educație. Nu mai zic de copierea comportamentelor proaste care strica și educația copiilor bine educați. Dacă dumneavoastră nu v-ați întalnit cu aceste probleme nu înseamna ca nu există. Eu o văd ca o luptă a progresiștilor de a înlătura profesorii buni pentru a-i înlocui cu elemente progresiste care vor executa întocmai toate tâmpeniile lor.
  • Eu: Și eu total dezamăgit să văd părinți(cei mai mulți semi-analfabeți) care vin să dea lecții de educație profesorilor!… Educați-vă copii acasă ce înseamnă egalitatea în drepturi, idiferent de categoria socială, iar dacă nu vă convine ce vor profesorii de la stat, să-i trimiteți în învățământul privat… Dacă nici așa nu vă convine, vă trimtem în occident că acolo vă e locul..
  • Criticul XBulling-ul nu vine, exclusiv, din partea părinților analfabeți, iar, afirmând acest lucru ați dat dovadă de analfabetism funcțional.  Sunt destui părinți sus-puși pe care, văd, că îi absolviți intenționat…???? Ce ușor comentăm nedrept. Avem f. mulți părinți – oameni simpli – care sunt de un respect real față de profesori.  Exact în punctul acesta eram sigură că vom ajunge… Și întrebarea mea către Corectitudinea Dvs: de ce sunt atâția Părinți Analfabeți și Lipsiți de Respect, dacă Toți Profesorii sunt Minunați? Hai, că o luăm razna…
  • Eu: “Profesorii minunați” sunt revoluționarii lui “pește prăjit” care au adus democrația parveniților politici (înainte de revoluție erau șefi de secție prin ateliere medievale considerate mari colosuri industriale)… De asemenea, sunt copii intrați pe ușa din dos și care pupă-n poale pe toți boierii care le-au făcut bine titularizându-i la comandă politică. Aceiași, derbedei conduc astăzi școli și îngâit umilința impusă legislativ de “abramburici” sau miniștrii cu doctorate de partid care n-au predat o oră în învățământul preuniversitar… Sper că lucrați în învățământ?!… că altfel dați dovadă de mult tupeu să ne țineți nouă lecții de educație progresistă, departe de cultura și civilizația românească… Apropo, lasă-ți ipocrizia la o parte și schimbați-vă poza de fundal că nu vă caracterziează deloc… Un creștin nu are dreptul să judece un dascăl, idiferent care este calitatea lui intelectuală, de fapt nu are dreptul să critice și să jignească… Imagina-ți-vă că d-voastră sunteți mama Smărăndiței din Amintirile lui Creangă, iar eu, popa… Pe fiul(dacă aveți) d-voastră, nu exagerez deloc, zilnic l-aș fi pus pe calul Balan și faceam om din el(așa cum spune Biblia, nu? “Bate-ți copilul cât e mic să te mândrești cu el când e mare”, nu?)… Nu mâniați pe Dumnezeu făcând sminteală… că-i păcat de familia d-voastră… Doamnă(D-șoară), sincer, mai puneți mâna și studiați cărți care vă edifică sufletește și vă face să trăiți românește… Aici, nu-i Europa, dacă vrea?!, Europa poate fi aici, noi niciodată nu vom fi Europa căci tot români vom fi!… (…)

2% din impozitul pe salariu

  • Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a activităților EEF, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubescDescarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook 

Lasă un răspuns