Comisia Europeană: „Europa este dragoste, Europa este viață. Europa este diversitate”

  Comisia Europeană a reușit să provoace reacții pro și contra, cu un mesaj pe Twitter care preamărește virtuțile Uniunii, în timp ce țările membre se pregătesc să voteze reprezentanții Parlamentului European. “UE este pace. UE este libertate. UE este solidaritate. UE este diversitate. UE este drepturile omului. UE este oportunitate”, se spune în mesajul Comisiei, postat sâmbătă. Mesajul se încheie cu un îndemn: „Votați”.

  Potrivit Active News, “mesajul postat înainte de alegerile pentru Parlamentul European, programate pentru weekendul următor, vine în contradicție cu multitudinea de partide politice de pe continent care pun, tot mai intens la îndoială rolul și directivele Comisiei Europene.”  Integral aici

  Nu mai vorbesc de faptul că partidele mari, ca să rămână la cârma Europei și-au creat “partide pilot” cu o platformă program mai mult decât ridicolă. Cu o săptămână înainte de alegeri, aș avea o întrebare pentru oamenii cinstiți și educați ai României?! Pe noi cine ne reprezintă? 


2% din impozitul pe salariu

  • Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a activităților EEF, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook 

Lasă un răspuns