Cred că mulţi nu înţeleg faptul că alegerile au fost falsificate.

  Cred că mulţi nu înţeleg faptul că alegerile au fost falsificate. Ceea ce era de aşteptat. Important era să dăm o mărturie bună. Ceea ce unii dintre noi am făcut. Şi acest lucru este cel mai important. 

Nu poţi să controlezi nici mersul istoriei, nici voinţa celorlalţi; poţi doar să faci binele în care crezi. 
Şi să faci acest bine chiar împotriva mersului istoriei este adevăratul eroism.

Pentru cei care nu cred că alegerile au fost falsificate, spun doar atât:
Comparaţi cifrele voturilor pentru UDMR din judeţe cu cele ale populaţiei de etnie maghiară din judeţe. Ca singur exemplu, în Dolj sunt sub 200 de etnici maghiari – de vârste diferite – de la care UDMR a obţinut cam 1.500 de voturi. 


Şi situaţia se repetă cu multe alte judeţe.
Este limpede că USR este implicat la nivel de conducere în această falsificare; cu 20.000 de observatori era imposibil să nu vadă ce se întâmplă. Deci s-a aliat în această acţiune cu PSD, PNL şi alţii. Cifrele par foarte clare.
Mă aşteptam la aşa ceva. Nu mă aşteptam să fie atât de evident. Însă nu au avut încotro: UDMR nu mai ajungea în Parlamentul European! Şi TREBUIA să ajungă. Aşa sunt ordinele. De ce UDMR nu intra în PE?
Păi în Mureş, Harghita şi Covasna sunt, cu totul, cca. 450.000 de votanţi – Români, Unguri, alte etnii. Din care au votat cam jumătate. Să fim generoşi, să zicem că UDMR ar fi luat de aici 300.000 de voturi. Era prea puţin. Aşa că s-a aranjat o sumă de vreo 540.000 de voturi pentru UDMR. De unde? De pretutindeni. Doar că nu se potrivesc deloc cifrele. Numărul de votanţi, numărul de voturi pentru UDMR, numărul de etnici maghiar din judeţe şi localităţi…
Desigur, se poate să greşesc şi să nu fi fost nicio falsificare. Şi UDMR să fi fost votat cu spor de Regăţeni. Mare înfrăţire!

Mihai-Andrei Aldea


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns