Share
PALATUL DACIA RĂMÂNE AL ROMÂNILOR !

PALATUL DACIA RĂMÂNE AL ROMÂNILOR !

   Astăzi în sedința Consiliului Local General, propunerea Primarului General Gabriela Vrânceanu Firea, a fost respinsă pentru a 5 a oara consecutiv.  Se dorea alocarea Palatul Dacia, către Institutul Elie Wiesel, pentru a face Muzeul Holocaustului.

  • Se dorea alocarea Palatul Dacia, către Institutul Elie Wiesel, pentru a face Muzeul Holocaustului.
  • Propunerea a căzut deoarece erau necesare 36 de voturi pro, au fost doar 32! 🙂

  Zilele următoare voi depune o cerere la Primăria Generală, pentru alocarea Palatului Dacia pentru realizarea unor muzee, Muzeul Constantin Antonovici (singurul ucenic al lui Brâncuși), Muzeul Instrumentelor muzicale și a unei Pinacoteci.

 

   Sunt mândru  am reușit  împiedicăm a 4 a și a 5 a tentativă abuzivă de alocare a Palatului Dacia, de către Firea și Consilierii trădători de neam și de țară!!!

  VIN ALEGERILE LOCALE, FRAȚI ROMÂNI, NU MAI VOTAȚI POLITICIENI CARE NU-ȘI IUBESC ȚARA ȘI BUNURILE POPORULUI LOR!!!

Cătălin-Ioan Berenghi


2% din impozitul pe salariu

  • Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a activităților EEFnu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook 

POSTED IN:

Leave a Comment