Până unde ajunge ura viscerală a celor fără credință? Mesajul integral trimis redacției noastre de o cititoare!

  După mai bine de 5 ani de activitate online, umila noastră publicație începe să devină sonoră oamenilor cu probleme serioase de comportament și educație. Pentru noi nu poate fi decât o veste bună, mai ales că titlul revistei nu a fost ales întâmplător. După mai bine de 12 ani de la înființare, această reacție a unor oameni cu condiție modestă și educație precară, se dovedește că inclusiv pentru această categorie de oameni, munca noastră a fost înțelesă deplin. Până unde ajunge ura viscerală a celor fără credință? Vă publicăm integral mesajul trimis redacției noastre de o cititoare cu probleme grave de scriere și educație primară:

Cititoare:   <Cine sunteţi şi ce vreţi?????
Vreţi să criticaţi sau să vă critice???
Am văzut că sunteţi aceeiași de la Ortodoxă Popi hapsâni că te duci la Ambasadă şi nu scapi de ei ca să donezi ???
Cine Dracu sunteţi??
Nu vă mai saturaţi să duceţi lumea la perzanie
Ajutaţi??? Ce pe cine???
Pe voi Diavolilor

Nu poate omul nici să moară că Sunteţi aici Ca să vă plătească Împărăţia voastră de iad înşelând lumea mai ales pe cei nevoiţi care au mare nevoie
O întrebare pt toţi Popii ,,Si-ar vinde palatele ce și-au construit după colive şi lumânări, pentru aşi împărţi banii cu toţi enoriaşii din satul lui???”
Aştept răspuns??> 

Redactor: “Criticăm ura viscerală a oamenilor ca d-voastră!.. Criticăm patima de a judeca fără a vedea “bârna din ochiul tău”. Dumnezeu ne-a dat Harul ca să “mustrăm și să certăm” pe cei ce prigonesc Biserica Lui Hristos… Cât despre “popii” de care vorbiți, eu nu-i cunosc… Chiar dacă ar înșela lumea, nu aveți dreptul să-i judecați, căci “cu judecata cu care judeci cu aceiași judecată vă va judeca Dumnezeu”… Prin urmare, creștin văd că nu sunteți (iar dacă sunteți sper să vă lumineze mintea Dumnezeu până în clipa morții!),… indiferent ce sunteți, noi ne rugăm și pentru “agnosticii” care au prigonit Biserica de 2000 de ani, dar să știți, că nici porțile iadului nu o vor birui pe Ea, cu atât mai mult niște muritori plini de ură care nu pot păcătui la nesfârșit!…”


2% din impozitul pe salariu

  • Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a activităților EEF, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubescDescarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?