La ”Sinteza zilei”! ”Confruntarea serii: PSD versus UDMR”!

  M-am uitat stupefiat la emisiunea despre Valea Uzului, ”Sinteza zilei”, mai ales la titlul acesteia, ”Confruntarea serii: PSD versus UDMR”!

Mai rar întâlnită o asemenea perversitate! De unde până unde și de când PSD se confruntă cu UDMR??? De când cele două entități sunt în antiteză, căci dintotdeauna PSD a fost de partea UDMR, INCLUSIV în chestiunea Cimitirului Internațional Valea Uzului!!! Să acreditezi ideea că PSD (mai ales prin cel mai antipatic comunicator al său, deloc întâmplător ales pentru acest caz, Șerban Nicolae) este ”avocatul” românilor mi se pare o chestie pe cât de manipulatoare, pe atât de ticăloasă. Ce a făcut PSD pentru Valea Uzului, pentru clarificarea situației de la Cimitirul International al Eroilor? Putea lesne să tranșeze chestiunea încă de la început! A lăsat în schimb UDMR sa joace fix cum a vrut! Iar acum cică este “versus” UDMR!!!!

Idealurile naționale sunt mânjite și compromise prin tot felul de oameni care nu au nici cea mai mică legătură cu dragostea de țară, tot felul de fantome își fac jocurile murdare, se amesteca idei, concepte într-un ghiveci de nedescris, lupta națională e transformată într-o hârjoană politicianistă; o droaie de caraghioși care în goana nebună după o clipă de ”glorie” și un munte de orgoliu, se bat cu pumnii în piepturile lor goale scoțând din capetele lor seci numai inepții, idioțenii sau înjurături, joacă cu voie sau fără de voie uneori o parodie grotească ce se vrea a se numi naționalism sau patriotism. Dacă un om normal la cap se uită la ei, se îngrozește și se-ntreabă: acesta să fie oare naționalismul? Aceștia sunt reprezentanții lui? Caricaturile astea? Ne mai mirăm de ce Idealul National nu a căpătat până acum o formulă politică sau civică de anvergură… tot acest mediu este virusat la maximum, aproape niciun centimetru nu rămas ”nemarcat”. Moare un Ideal și odată cu el o țară din cauza lor!
Nădejdea este numai la Dumnezeu… să se aștearnă liniștea pentru a se putea auzi în cele din urmă Izvorul.


2% din impozitul pe salariu

  • Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a activităților EEF, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook 

Lasă un răspuns