Peste 2.000 de persoane au participat la Marșul Normalității!

Marșul pentru viață

  LGBT1Azi, în capitală,  peste 2.000 de persoane au participat la Marșul Normalității, demers organizat pentru sprijinirea familiei și împotriva propunerilor de parteneriat civil, informează corespondentul Active News.

  Pe traseul Piața Victoriei – Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii – Patriarhia Română, au participat tineri, bătrâni, dar și cupluri cu copiii. 

La un moment dat, manifestanții s-au oprit în fața librăriei Cărturești de pe Bulevardul Magheru, unde au strigat „Rușine Cărturești”, aluzie la faptul că respectiva instituție a decis să sărbătorească săptămâna homosexualității. Pe parcurs, participanții au scandat: Dumnezeu a dat/femeie și barbat, Romania e profamilie. Partenerit civil/ du-te’n exil, ale, ale, ale/ poponare lasă-ne.

De asemenea, pe pancarde se putea citi: „Homosexuali din toate țările: Lăsați-ne”, „Stop parteneriatelor, căsătoriilor, adopțiilor homosexuale”, „Opriți atacul asupra inocenței copiilor”, „Strămoșii s-au jertfit pentru România Mare, nu pentru căsătorii homosexuale”, „Azi homosexualii, mâine pedofilii” – a mai precizat Active News.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?