Regimentul 11 Siret, Regimentul 11 Siret, Regimentul 11 Siret!

  Regiment 11 Siret  La Slujba Parastasului de la Arcul de Triumf îi vom pomeni şi pe ei, pe Eroii şi Martirii din această unitate de elită a Armatei Române care au murit la fel ca Horea şi Cloșca atunci când au căzut în mâinile inamicului. Dar Regimentul 11 Siret a învins în cele din urmă, împreună cu camarazii lor din întreaga Armată Română. Țăranii în Opinci Militare în frunte cu Generalii lor au înfrânt în Transilvania orice urmă de împotrivire armată ce amenința Actul Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, mergând mai apoi până la Budapesta pentru a elibera Ungaria de comunism.

Ne vedem pe 4 august pentru a ne cinsti Eroii. Pornim la ora 17 din Piața Charles de Gaulle spre Arcul de Triumf unde va avea loc momentul omagial si mai apoi ne continuam marsul până în Piața Victoriei unde vor avea loc deasemenea manifestări ce vor marca Centenarul intrării Armatei Române în Budapesta.

Doamne ajută!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns