Șocant! Astăzi doctorul Mihai Tîrnoveanu este judecat la CNCD pentru promovarea valorilor românești! Mesaje de susținere!

Când nori negri se adună, rămân lângă Mihai Eminescu şi Drapelul Tricolor.  Mâine, 27 august, ora 10, mă voi duce la CNCD având împăcată conștiința de om si de român.  Cred cu tărie că religia creștin-ortodoxă a menținut de-a lungul mileniilor Neamul Românesc pe acest teritoriu național şi că Mihai Eminescu este chintesenţa acestui Neam. Nu mă dezic de credința mea ortodoxă şi nici de Mihai Eminescu. 

Mihai Eminescu nu poate fi interzis nici de către CNCD, nici de altcineva. Nu mă dezic de nicio acțiune pe care am organizat-o şi de niciun text pe care l-am scris, considerând că acestea fac parte din libertatea mea de faptă şi implicit gândire românească. Această libertate este garantată atât de jertfa românilor care au participat la Revoluţia din Decembrie 1989, răsturnând astfel un regim comunist, dictatorial, care îngrădea într-un mod crunt libertatea de expresie, cât şi de Constituția României. 

Împreună cu mulți alți români voi merge întotdeauna cu Dumnezeu înainte pentru Neamului Românesc!

Mihai Sorin Tîrnoveanu

***

“Prezent” voi spune mâine dimineață la ora 10.00 în Piața Valter Mărăcineanu, Nr. 1-3 !

Suntem la un pas până la a ajunge să cerem voie să fim români în România !
Mihai Tîrnoveanu a ajuns să fie chemat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru că “în nemernicia sa”, cineva l-a reclamat că a spus că este român și pentru că îndrăznit să fluture Drapelul României în propria sa țară, pentru că a dăruit drapele, pentru că postat pe Facebook poze cu Eminescu și citate din opera acestuia. I se impută până și unele comentarii pe care unii dintre noi le-am făcut la postările lui.

Negreșit voi fi prezentă acolo pentru a-l susține !

Cu Dumnezeu înainte !

Angela Negrota

***

  Mâine 27 August, ora 10.00, Fratele nostru Mihai Tîrnoveanu este judecat pentru libertatea de a vorbi și promova principiile și valorile Neamului Român. Principiile și valorile nu se negociază , așa cum nu se negociază istoria reală a României ,morții și eroii ce au luptat pentru ridicarea acestui Neam. Istoria, credința, eroii, principiile și valorile sunt supreme pentru viitorimea și continuitatea unui Neam. Atâta timp cât acestea sunt îngrădite, acel neam este sortit pieririi.

Să fii judecat în România pentru promovarea valorilor românești , numai de un consiliu antiromânesc poți fi. 
Statul este antiromân și luptă împotriva Neamului Român prin orice mijloace.

Eu, Luis Bratu, susțin acțiunile, principiile și valorile promovate de Fratele nostru Mihai Tîrnoveanu, de aceea mâine am să fiu prezent alături de el la sediul CNCD. 

Cu Dumnezeu înainte Pentru Biruința Neamului Român !

Luis Bratu 

***

Mihai Sorin Tîrnoveanu: “Când nori negri se adună, rămân lângă Mihai Eminescu şi Drapelul Tricolor. Mâine, 27 august, ora 10, mă voi duce la CNCD având conștiința de om și de român împăcată”.

Florin Palas

***

Dragi prieteni,

Trăim vremuri triste și grele. În România anului 2019, la distanță de 30 de ani de la Marea vărsare de sânge românesc din Decembrie 1989, într-o Românie membră UE, libertatea de exprimare și de conștiință pare a fi în mare pericol!

Se pare că dacă aperi reperele care au făcut posibil, până în aceste zile, existența poporului român, ești un prezumtiv infractor.

Îl cunosc pe Mihai Sorin Tîrnoveanu de multă vreme, îl prețuiesc pentru curajul și devotamentul cu care apără, în aceste momente de cumpănă, Neamul Românesc !

Dacă Mihai este un #infractor, în viziunea celor care îl hărțuiesc, în numele unei democrații, pe care eu n-o înțeleg, atunci să știe că nu este singur !

Dacă a fi român este echivalent cu infractor, mă autodenunț !

Gavrila Filichi


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook 

Lasă un răspuns