PNL va prelua guvernarea, nu se vor declanșa anticipate, la anul vor avea loc alegeri parlamentare la termen.

PNL va prelua guvernarea, nu se vor declanșa anticipate, la anul vor avea loc alegeri parlamentare la termen. PNL, care s-a grăbit să vină la putere ca fata mare la măritat, va avea aceeași soartă ca guvernul Cioloș zis și ”zero”; PSD va lua un ”fericit” 10% iar USR un procent uriaș ce-i va permite să guverneze singur sau eventual împreună cu UDMR în următorii 4 ani. Idioțenia PSD de a se crampona de legile justiției la nici o lună de când a preluat guvernarea în 2016, a declanșat valul #rezist din care s-a născut gata mare USR, care fără tâmpeniile și trădările PSD ar fi rămas un partid de buzunar. Pe viitor rotativa se va produce între PNL si USR, adică între stânga și extrema stângă.

De vreo 75 de ani România este condusă de stânga sau extrema stângă, de vreo 75 de ani România nu a mai avut niciun partid naționalist (mă refer la ceva autentic, nu la făcături), momentul de șansă 1990 s-a pierdut iar rezultatul acestei stări de fapt ce durează de 75 de ani se vede astăzi. Oamenii au uitat sau pur și simplu nu știu ce înseamnă dreapta, ce înseamnă naționalismul, mulți dau crezare ”fantomelor” caricaturale ce imită patriotismul sau naționalismul de te apucă efectiv durerea de cap. Mulți oameni decenți stau deoparte în fața jalnicului tablou. Caragiale, un naționalist autentic de fapt, e mai actual ca oricând iar Goga fără îndoială le-ar fi dat un șut în fund la propriu tuturor ”patrioților” din aceste vremuri, tuturor celor care conștient sau nu, batjocoresc un Ideal. Citiți puțină Istorie și faceți o comparație între cei de azi și cei de ieri, atunci vă veți lămuri și veți vedea în toată ”splendoarea” ipocrizia, teatrul, minciuna, impostura, ridicolul, acest amestec halucinant al minciunii în adevăr. Realitatea este însă cu mult mai cruntă și halucinantă (nu întamplator repet cuvântul) decât vă imaginați.

Nădejde există, așa cum există și minuni, Credința și Lupta nu mor, oricât ar vrea și unii și alții să se întâmple acest lucru.

Mergem cu Dumnezeu înainte.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns