Și totuși nu moare… România nu va muri cât timp avem conștiința națională că am avut Sfinți și Eroi. Nu ne lăsăm reeducați!

Se reiterează din nou, printr-un anume Demetriade de la CNSAS, teza creată și lansată în mod perfid de către însuși Nicolski, cel care a gândit și pus în practică satanicul ,,Eperiment Pitești”, cum că românii s-ar fi omorât ei între ei. Nu știu cum se face dar tot mereu ne omorâm noi între noi și străinii nu au nicio vină; nu m-aș mira prea tare să se ajungă la concluzia că străinii de fapt ne-au apărat de noi înșine și de aceea ne-au cotropit până n-am mai putut respira românește în propria noastră țară. La Pitești, în România ocupată de bolșevicii veniți din Rusia, a fost torturată înfiorător și decimată elita studențimii române. Sovieticii au adus aici centrul Iadului. Din Pitești au răsărit Sfinți ai Închisorilor, căci tinerii chiar dacă au căzut cu trupul în urma torturilor, și-au păstrat sufletul, putându-se ridica mai apoi în Lumină. Credința în cele din urmă a Biruit, conștiința de Român s-a ridicat deasupra umilințelor.

În această conștiință sapă străinii și astăzi, după ce au săpat în munți după aur. Au realizat că, într-un mod uimitor, un popor nu moare, chiar dacă a fost deposedat de mai toate resursele materiale; au înțeles că Marea Resursă e Sufletul Istoriei și că atât timp cât oamenii Țării îl au în ei, nimic nu este pierdut de fapt pe vecie, iar cele pierdute vor putea veni înapoi. De aceea se încearcă direct sau prin diferite cozi de topor să ni se inoculeze sentimentul de vinovăție pentru toate relele prin care am trecut, inclusiv pentru Pitești. Căci dacă noi am fost de vină, nu au existat nici eroi nici Sfinți ai Închisorilor. Rețeaua kominternistă de ieri și de azi ne ”servește” perfidia maximă, spunându-ne de fapt că Sfinții Închisorilor s-au omorât ei între ei. Securiștii și gardienii închisorii probabil că-i țineau cu forța pe deținuți să nu se bată și să nu se omoare unii pe alții, iar Nicolski, Kohler, Zeller si Sepianu au fost trimisi acolo de Moscova să-i consilieze și să-i împace. E ”bună” teoria!

Peste tot acest întuneric al minciunii, peste toată această crimă cu vinovați ascunși de corectitudinea politică care spală de sânge comunismul, se ridică însă Crucea tinerilor de la Pitești, Biruitoare, căci Sufletul Istoriei Naționale este viu în noi. Urletul Piteștiului se aude încă și se va auzi până dincolo de Veac, un Urlet care spune: Noi ne-am păstrat Credința, iar ei ne-au omorât, dar am Învins!Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns