Share
Concurs de Istorie la Târgu-Secuiesc! Premiile sunt asigurate de Asociația „Calea Neamului”.

Concurs de Istorie la Târgu-Secuiesc! Premiile sunt asigurate de Asociația „Calea Neamului”.

”LA MULȚI ANI ROMÂNIA” de la Târgu-Secuiesc!

Primului Concurs de Istorie desfășurat la TÂRGU-SECUIESC, având ca tematică actul Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918. Organizează profesorii de istorie și limba română de la Școala Gimnazială ,,Turoczi Mozes” (secția cu predare în limba română) împreună cu direcțiunea școlii. Participă elevi din clasele V-VIII. Asigură premiile Asociația Calea Neamului, cu fondurile ce se adună în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociația Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU și adresa băncii: Poienelor, nr 2, bl. 211, Brașov). Data desfășurării concursului este vineri, 29 noiembrie. Elevii deja freamătă de bucurie dar și de emoții, cu toate că au deja experiența concursurilor de istorie desfășurate în ultimii doi ani pe 24 ianuarie, cu prilejul aniversării Unirii Principatelor Române de la 1859. Prin dragostea profesorilor și cu puțină răsplată din partea noastră, tinerii de la secția cu predare în limba română din Târgu-Secuiesc prind și mai mare drag de Istoria Națională a României, învățarea ei nefiind o corvoadă, sau o simplă notă în catalog, ci iată, un prilej de bucurie.

Mulțumiri speciale minunatei doamne profesoare Raicea Mihaela, tot respectul pentru domnul profesor de istorie de la secția cu predare în limba română, Balogh Janos!

Buna noastră prietenă, poeta Mihaela Aionesei din Târgu-Secuiesc, va fi bineînțeles, ca de fiecare dată, prezentă alături de noi.
România trăiește,
Mare este Dumnezeu!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Leave a Comment