Noi organizații ni se alătură în lupta pentru Limba Română!

Noi organizații ni se alătură în lupta pentru Limba Română, singura oficială stat: ASCIOR din Buzău, condusă de vrednicul Nicolae Mușat și Asociația Dacii Liberi din Cluj Napoca, condusă de tânărul destoinic Dragoș Burghelia.
1 Martie, ora 16,30, recomandăm parcarea mașinilor la Academia Militară (Piața Eroilor) de unde vom porni spre Statuia Leul de la Cotroceni, locul adunării publice.
Iată cum încă două organizații își dau mâna peste Carpați pentru a apăra piatra de temelie a Statului Național, caracterul de unică limbă oficială în stat a limbii române, caracter dizolvat de Codul Administrativ prin care limba maghiară se extinde în administrația centrală, afectând grav întreaga Transilvanie și deschizând larg ușa spre autonomia teritorială pe criterii etnice.


ASCIOR prin fratele nostru drag Nicolae Mușat și Părintele Milea, desfășoară o multitudine de acțiuni cultural-patriotice și religioase, având filiale în întreaga țară, fiind umăr lângă umăr cu noi, cei de la Calea Neamului, de fiecare dată, mai ales la greu, inclusiv în iulie 2018 la Marșul pentru Limba Română, atunci când am străbătut cu toții 7 km printr-o ploaie torențială, distanța de la Parlament la Cotroceni.
Pentru faptul că există ,,Dacii Liberi” îi mulțumesc lui Dumnezeu ori de câte ori mă gândesc la tinerii din ziua de azi. Dragoș Burghelia, un eminent reprezentant al generației sale, și colegii lui ne dau certitudinea, nouă tuturor, că firele străvechi ale Neamului nu s-au rupt, că aceste fire de sânge și țărână sunt împletite în jurul inimilor lor viteze. Avem tineri cu dragoste de țară, care deschid cărțile Istoriei Naționale, care sunt conștienți că de-a lungul mileniilor, alți tineri și-au dat viața pe câmpurile de luptă pentru ca noi astăzi să vorbim românește. E o mare minune că inimoșii ,,Daci Liberi” există printre noi, mai ales în vremurile în care educația națională o iau mai puțin din școli; cu siguranță mai mult din familii și biserică, cu siguranță de la Dumnezeu. Pe acești tineri îi vom avea alături în lupta noastră comună ca Statul Român să rămână totuși Român și să aibă o singură limbă oficială: Limba lui Mihai Eminescu.
Doamne ajută fraților, așteptăm ca și alte asociații să-și exprime voința aceasta, Voința Națională!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?