Gigi Becali a donat un camion de produse spitalului ”Matei Balș”: „Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!”

faceebook

În contextul acestor vremuri de criză pe care România, dar și întreaga lume le traversează în urma răspândirii coronavirusului, Gigi Becali a recurs la un gest de mărinimie așteptat de un spital din Capitală aflat în prima linie în lupta cu Covid-19.  Gigi Becali a mobilizat o armată de oameni și a cumpărat un camion de produse pe care le-a donat spitalului „Matei Balș” din Capitală, scrie EVZ.

Gigi Becali sare în ajutorul spitalului ”Matei Balș”: „Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!”

„Cei de la «Matei Balș» mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!”, a declarat Gigi Becali pentru aceeași sursă.

De asemenea, Gigi Becali a făcut un apel și pentru bolnavii de cancer, categorie despre care se știe mai de mult că beneficiază de atenția specială a acestuia, consemnează Active News.

„Le transmit că spitalul meu funcționează în regim normal. Dacă au nevoie de ajutor, pot veni oricând acolo. Totul este gratuit, ei nu vor plăti nimic. Ce, dacă este stare de urgență, nu trebuie să-i mai tratăm? Nu trebuie să-și facă probleme”, a mai declarat omul de afaceri.

Integral aici


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?