Dan Puric: „Oculta a dat ordin. Taie-le,…, şi credinţa!”

„E clar că ordinul internaţionalist de la tovarăşii ăia albaştri globalişti… au zis: Taie-le, bă, şi credinţa! Ascunde-i! E clar că oculta a dat un ordin. Domnule, li se va întoarce împotrivă.” a declarat actorul şi regizorul Dan Puric în cadrul unei emisiuni difuzată sâmbătă seara la Realitatea Plus.

Noi acuma suntem toţi arestaţi şi deportaţi în propria noastră ţară. Că aşa vrea Bruxelles-ul şi vor tovarăşii de dincolo. Ne-au băgat o botniţă.

Este pentru prima dată când sfinţii emană microbi. Eu ştiam că parlamentarii sunt vectori de infecţie“, a spus Dan Puric, în emisiunea de la Realitatea Plus, cu puţin timp înaintea slujbei de Înviere.

Referindu-se la reacţia Bisericii Ortodoxe Române privind impunerea de restricţii pe timpul stării de urgenţă, Dan Puric consideră că a procedat foarte bine, evitând provocările ce ar fi putut apărea ulterior.

”Biserica a reacţionat foarte bine, foarte înţelept. Că-ţi lipseau două babe la altar care ziceau «A început COVID-ul în România». Cum a fost la Colectiv. Haimanalele alea abia se pregăteau cu «Jos Biserica, Jos Patriarhul!». Dacă ei sunt hrăniţi.

Noi nu vorbim aici de bacterii, noi vorbim aici de imunitatea poporului român. Tot ce am spus aici face parte din imunitatea poporului român“, a afirmat Dan Puric.

Alexandru Mihail


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?