La 40 de zile după Sfânta Sărbătoare a Învierii Mântuitorului Iisus Hristos, urmează Înălțarea și Ziua Eroilor. Oamenii trebuie să meargă la Biserică și să-si cinstească Eroii!
Personal, voi merge la Eroii care se află între noi, spre a le mulțumi din adâncul sufletului pentru lupta lor, precum și la cimitirele Eroilor Armatei Române de la Valea Uzului și Sfântu Gheorghe pentru a aprinde o lumânare și spune o rugăciune la căpătâiul lor. Rânduielile sfinte nu pot fi rupte, nu vom lăsa Dictatura să se instaureze din nou sub diferite pretexte!

Nu puteți opri la nesfârșit lumea să meargă la Biserică, la mormintele moșilor și strămoșilor. Incetați acest teatru al măștilor și al măsurilor care încalcă drepturile fundamentale ale omului și ale românilor implicit.
Libertatea de a fi Român este Sfântă și a fost cucerită prin “tonele de sânge” ce s-au vărsat pentru Ea, așa cum bine spune Generalul Radu Theodoru. Această Libertate nu va putea fi îngrădită la nesfârșit de decizii politice sau de “stări de urgență”. Urgența reală este Ea, Libertatea. Urgență reală, dacă tot vorbim de sănătatea populației, este dotarea spitalelor și confiscarea marilor averi obținute fraudulos, nu dărâmarea Palatelor Libertății zidite cu sângele și oasele Eroilor, ci confiscarea palatelor fărădelegii construite prin furt și trădare de Țară. Nu plecați, voi ce vremelnic conduceți România, capul în fața dușmanilor omului, ci în fața Oamenilor, căci în slujba lor sunteți! Nu vă rugăm acest lucru, ci îl afirmăm în fața voastră. Nu vă rugăm sa ne “dați” libertate, căci ea nu e un bănuț în plus la un drept sindical sau vreo pensie specială, ci un Drept înscris în identitatea noastră Națională. Buletinul acestei Identități nu l-ați făcut voi, ci Voievozii acestui Pământ și toți Eroii care-au căzut în războaie și toti acei care în 1989 și 1990 au ieșit în stradă și au luptat, și au fost răniți și au văzut sânge pe pantofii lor purtând în brațe răniți ori au murit, pentru ceea ce voi vreți acum să ne luati din nou, pentru Libertate.
Am cunoscut dictatura și ne-am răsculat împotriva ei. Am spus de atâtea ori de-a lungul Istoriei ca vrem Libertate și ne-am câstigat-o de fiecare dată. Am căzut și ne-am ridicat oricât de greu ne-a fost. Cenușa imperiilor și a tiranilor a fost de fiecare dată “gloria” lor, iar Lumina Învierii lui Hristos a Biruit.
Vine Înălțarea, Libertatea!
Mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?